Nyhed

Dizzy Mizz Lizzy erstatter Sam Smith på NorthSide

Tim Christensen har netop annonceret nyheden fra scenen på Aarhus Havn

Det bliver Dizzy Mizz Lizzy, der skal aflyse sygdomsramte Sam Smith på årets NorthSide. Det har sanger og guitarist Tim Christensen netop annonceret fra gruppens koncert på Aarhus Havn.

I begyndelsen af maj måtte Sam Smith aflyse de næste to måneders koncerter grundet overanstrengelse af stemmebåndene, og siden har NorthSide arbejdet på højtryk for at finde en passende afløser. De er fundet nu.

Dizzy Mizz Lizzy tog i sidste måned hul på deres første turné i fem år – hvor turnéstarten i øvrigt måtte udskydes en uge, da Tim Christensen havde fået influenza. GAFFAs Christian Voldborg Andersen anmeldte den udskudte premiere i Fredericia, og her uddelte han de maksimale seks stjerner under overskriften: "Danmarks førende rockband er tilbage i svimlende topform". Læs hele anmeldelsen her.


Der er altså god grund til at forvente, at de skuffede Sam Smith-fans på NorthSide alligevel vil få valuta for pengene, når Dizzy Mizz Lizzy spiller på festivalen fredag den 12. juni.

Dizzy Mizz Lizzy har i år udgivet de to singler "I Would If I Could But I Can't" og "Made to Believe", deres første nye sange i 19 år, og spiller flere nye sange live – sange, som forventes at udkomme senere.

NorthSide finder sted i Aarhus Ådal 12.-14. juni. Der er få partout- og søndagsbilletter tilbage, mens endagsbilletter til fredag og lørdag er udsolgt. Find billetter via GAFFA Live


Se Dizzy Mizz Lizzy live i en ungdomsklub 25. maj 2015 – hvor de genopførte deres allerførste koncert fra samme klub i 1989 og med samme publikum:

ANNONCE