Nyhed

Kim Kix danner cykelhold

Kim Kix, Mike the Serb og Brian Holm. Rock, sved og damer. GAFFA præsenterer historien om Gruppo Sportivo Velopresse.

Historien om Gruppo Sportivo Velopresse er en historie der forbinder PowerSolo og The Cult med sportskendisser som Matti Breschel (Rabobank), Mads Christensen (Saxo Bank) og en lang række andre professionelle ryttere.

 

Powersolo-frontmanden og Rouleur-fotografen

Jakob Kristian Sørensen og Kim Kix Jeppesen (PowerSolo) mødtes i den opgang de begge boede i. I forbindelse med en tur til Frankrig og Belgien faldt snakken mange gange på PowerSolo-frontmandens passion for cykelløb, og da Jakob Kristian Sørensen er sportsfotograf for det engelske cykelmagasin Rouleur, begyndte en plan at udvikle sig. Det var sommeren 2010.

En grå og råkold mandag formiddag i januar 2012 modtager GAFFA en alt andet end grå og råkold pressemeddelelse: En gruppe gentlemen med en fælles forkærlighed for damer, drinks og ikke mindst rock'n'roll har startet et cykelhold.

Rytterne tæller blandt andre Cult-guitarist Mike The Serb, PowerSolo-frontmand Kim Kix og den danske sportdirektør Brian Holm. Leder af foretagenet er fotograf Jakob "Il Dottore" Kristian Sørensen. 

 

Il Dottore: Hårdere end fader Wozniaki

Sportsdirektøren, der med en hård og ambitiøs hånd som kunne få Wozniakis far til at ligne en doven engel, er fotograf, og kok er Jakob "Il Dottore" Kristian Sørensen.

Den ambitiøse sportdirektør har allerede sikret cykelholdet en frontplads til åbningen af Aarhus Festuge 2012.

En anonym kilde fra holdets inderste cirkler udtaler:

– Det hander om kærlighed til sporten og til dens kultur, ligesom vi elsker rock'n'roll i lyd og kultur! Det vi elsker ved cykelsporten er jo alt det som folk frygter, det er damerne, festerne, seks-dagsløbene, intrigerne og skandalerne! Vi kan ikke nå dertil uden El Presidente Il Dottore!

Læs et længere interview i GAFFAs artikelsektion.

 

Fakta om Il Dottore

Borgerligt navn: Jakob Kristian Sørensen

Profession: kok, madskribent, fotograf, holdejer

Lederstil: Lige dele Napoleon, Cæsar, Mussolini & Stein Bagger

 

Fakta om Gruppo Sportivo Velopresse:

Dannet 2010

Ryttere

Kim Kixen, Søren "SS" Sørensen, Pete "IL RATTO" Rothoff, Hank Kixen, Andreas "Klöden" Bender, Troels Vitello D'Oro, Loevenstein, Brian "Van Der" Holm, Mike the Serb & Il Dottore. Desuden forventes 3-4 flotte nye ryttere at træde ind på holdet ultimo februar.

 

GSV har deltaget i følgende løb:

Århus Festugegadeløb

Århus Rundt

Århus-City Vest t/r

Savignano Sul Rubicone – Torino (Italia)

Fladeren Rundt (Randersegnen)

LSD Langelinje (ved Bilka, Tilst)

De Nederlandse Bergen (Holland)

Grand Prix Vélodrôme Du Sahel (Tunesien)

 

GSV-planer for 2012:

Århus Festugegadeløb

Ronde Van Aarhus

Bjergkøbing Grand Prix

Le Mans

DM ved Hammel

ANNONCE