Nyhed

Støtteshow for fixerum på Bremen Teater

Frank Hvam inviterer til støtteshow for fixerum på Bremen Teater den 21. januar med blandt andre Kasper Eistrup og Simon Kvamm

Frank Hvam har længe været en fortaler for et mobilt fixerum på Vesterbro. Fixerummet har nu tre måneder på bagen og er ifølge det lægefaglige personale en succes, med en flot statistik på nul dødsfald indtil videre. Alligevel er myndighederne stadig skeptiske, så for at sikre fixrerummets fortsatte overlevelse inviterer Frank Hvam nu til en støttefest på Bremen Teater, og allerede titlen "Fix The Ride" understreger ambitionen om at det skal være et sjovt, afslappet og i det hele taget anderledes støtteshow.

Frank Hvam er aftenens vært og vil i løbet af aftenen præsenterer indslag fra føgende venner og kollegaer: Magtens Korridorer, Simon Kvamm (billedet), Christian Fuhlendorff, Kasper Eistrup, Jonathan Spang og Erik Clausen. Et lovende line-up, hvor alle stiller op i den gode sags tjeneste, til fordel for Dnmarks første mobile fixerum.

"Stilen er totalt afslappet. Indholdet er skarpt. Pengene skal gå til det velgørende formål, ikke til glimmer og scenelys. Vi tænder en olietønde og hygger i skæret. Komikerne optræder; én mand, én mikrofon. Musikerne; mere eller mindre unplugged. Du skal bare dukke op og lade dig underholde big time", fortæller primus motor Frank Hvam.


Billetterne til showet kan købes på Bremens hjemmeside

ANNONCE