Nyhed

Student Music Award er i gang

Hvis du er studerende i Aarhus og spiller i et band, kan du deltage i konkurrencen om at spille til Danmarks Største Fredagsbar

I denne tid siddder mange studerende og sveder ved eksamensbordene, men måske skulle man som en lille overspringshandling rette fokus mod Student Music Award 2012 – i hvert fald hvis man spiller i et band og er studerende på en af de videregående uddannelser i Aarhus.

Arrangørerne aOa.dk og Studenterhus Aarhus har i hvert fald nu åbnet for Student Music Award 2012 for bands og solister fra studiemiljøet i Aarhus.
 
Fra nu og til og med fredag 27. januar 2012 er det muligt at tilmelde sig konkurrencen Student Music Award 2012. Her kan interesserede bands og solister indsende et link til deres musikvideo fra YouTube til aOa-redaktionen. Send din mail til [email protected] og skriv "Student Music Award" i emnefeltet. Husk at tilføje informationer om bandets navn/kunstnerens navn, medlemmernes navne, alder samt studieretning. Det kan både være et video- eller lydklip. Bemærk, at over halvdelen af bands medlemmer skal være studerende på en videregående uddannelse i Aarhus.
 
Fra tirsdag 31. januar 2012 vil udvalgte YouTube-musikvideoer være tilgængelige på aOa.dk, og det er nu op til brugerne på sitet at stemme om, hvilke bands der er de bedste. Afstemningen løber frem til 25. marts 2012 kl. 12.
 
Med udgangspunkt i stemmerne på aOa.dk vil musikudvalget ved Studenterhus Aarhus herefter udvælge de fem bedste bands, der skal spille til den store livemusikkonkurrence hos Studenterhuset torsdag 26. april 2012 kl. 19.
 
Når aOa.dk og Studenterhus Aarhus' konkurrence Student Music Award 2012 går i luften, kæmper bands og solister om at vinde en koncertoptræden på den store scene til Danmarks Største Fredagsbar i Uniparken fredag 14. september 2012. Her skal vinderen dele scene med arrangementets store navne, som i 2011 talte When Saints Go Machine og The Blue Van.
 
På selve aftenen vil en professionel jury med repræsentanter fra Studenterhus Aarhus, NorthSide Festival, Spot, GAFFA, Rock Aarhus og Broken City udvælge den endelige vinder.
 
Der vil blive uddelt en 1. plads, 2. plads samt en publikumspris.

Det er andet år, at konkurrencen finder sted. Sidste år hed den dog "Det fedeste studieband", og her vandt den aarhusianske rapper Julaw alias Erik B. Jacobsen, der i øvrigt studerer spansk på Aarhus Universitet.

Læs mere om konkurrencen på www.aoa.dk/musicaward


Se Julaw, der i øvrigt kan opleves på Train i Aarhus 19. januar med Flødeklinikken og Point Blank, med "Rød, Gul & Orange", optaget i Universitetsparken i Aarhus:

ANNONCE