Nyhed

Marilyn Manson og Rob Zombie til København

De to excentriske sangere går sammen om ”Twins of Evil”-turné i USA og Europa

Til efteråret kan man glæde sig til en helt speciel rockoplevelse, når Marilyn Manson og Rob Zombie sammen tager på turné med start i USA og derefter Europa. Den 6. december er de to herrer så klar til at indtage Valby Hallen, hvor der venter publikum udskejelser, teater, skræmmende biller og et massivt angreb mod alle sanser.

"Twins of Evil"-turnéen bliver skudt i gang på Desert Uprising Festival i Phoenix, Arizone, hvor både Manson og Zombie står øverst på plakaten. Den amerikanske del af turnéen slutter i Dallas til Halloween den 31. oktober, og derefter går turen mod Europa.

"Endelig! Hvorfor tog det så lang tid før den mest oplagte turné endelig blev en kendsgerning?" spørger Zombie. "Hvis god smag er den største fjende mod stor kunst, ville vi være i stand til at fylde Louvre med denne fucking turné. Vær forberedt på noget ondt!!" 

Også Marilyn Manson virker mere end klar, inden "Twins of Evil" turnéen den 28. september får premiere:

"Jeg har sympati for Babylons Hore, som fødte disse to ondskabens tvillinger og denne vederstyggelighed af en turné. Der er ingen babysitter, og ingen der kan reparere hendes livmoder. Hvis Rob Zombie ikke fucker dig op, så gør jeg det."

"Gem alle stoffer og våben…. Jeg kommer til byen," udtaler Manson.

Det ottende studiealbum fra Mansons hånd, "Born Villain", udkom tilbage i april måned og fik af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez fire stjerner og blandt andet følgende ord med på vejen:

"Selvom Manson måske ikke kan chokere som i gode gamle dage, så har han tydeligvis atter noget på hjerte, og han viser ikke mindst, at han sammen med den gode Twiggy Ramirez stadig er leveringsdygtig i barberbladsskarpe snitsårssalmer, så det er en ren fryd. Det er faktisk først nu, hvor han viser, hvor godt han er i stand til at gøre det, at man som lytter finder ud af, hvor meget han har været savnet. Vi er ikke helt tilbage ved fordums tiders storhed, men det begynder så sandelig at ligne noget. Velkommen tilbage ud ad rette spor, Mr. Manson!"

Den anden halvdel af turné-foretagenet, Rob Zombie, udsender den 7. august "Mondo Sex Head", et album som præsenterer nye remixes af en række Rob Zombie-klassikere, leveret af blandt andre KoRns Jonathan "JDevil" Davis, Photek og The Bloody Beetroots.

På "Twins of Evil"-turnéen vil Zombie og hans band (John 5, Piggy D og Ginger Fish) ifølge pressemeddelelsen byde på "deres detaljerede multimedia-produktion inklusive hårrejsende teater, robotter, overdimensionerede LED-skærme, en non-stop collage af monster-filmstumper, et kæmpe lysshow og en gigantisk robot, hvor der kommer flammer ud af kroppen, fyrværkeri, vanvittige guitar-riffs og onde trommebeats."

Billetsalget til koncerten i Valby Hallen den 6. december starter på torsdag den 19. juli via Billetnet.

Foreløbige Europaturné for "Twins of Evil":

26. nov: London, UK                          

27. nov: Manchester, UK                     

28. nov: Glasgow, UK                         

29. nov: Birmingham, UK                   

1. dec: Luxembourg, Luxembourg    

2. dec: Bochum, Germany                 

3. dec: Amsterdam, Holland             

5. dec: Stockholm, Sweden               

6. dec: Copenhagen, Denmark          

8. dec: Vienna, Austria                      

9. dec: Munich, Germany                  

11. dec: Basel, Switzerland                 

12. dec: Bologna, Italy 

ANNONCE