Nyhed

Mathilde Savery gæster Ideal Bar

Den 19-årige sangerinde kan opleves live den 27. september

Mathilde Savery har sunget og skrevet sange siden hun var 13 år. I 2011 begyndte hun at arbejde seriøst med musikken og droppende samtidig ud af gymnasiet. Samme år vandt hun DRs sangskriverkonkurrence og tidligere i år varmede hun op for Mads Bjørn i Lille Vega og spillede på Roskilde Festivals Pavilion Junior-scene. Den 27. september indtager den unge singer/songwriter så Ideal Bar.

Med en stærk, personlig sangstemme og et fast greb omkring sin akustiske guitar har Mathilde Savery allerede gjort sig bemærket med sine folk'ede popsange. I 2011 vandt hun DRs konkurrence for unge sangskrivere med sangen "I Need Help", og nu er hun ved at gøre klar til et album. Ind mellem indspilningerne til debutpladen kan man den 27. september opleve Mathilde Saverys melodiøse sange på Ideal Bar.

Duoen ColorKaleido skal varme op for den 19-årige sangeride. De to medlemmer i den alternative popduo består af Vagn Wagner, som i 2010 var blandt finalisterne i P3's Karrierekanonen med bandet Lastbandalive, mens den kvindelige halvdel, Christine Milton, i 2003 deltog i TV2 programmet Popstars og senere hittede med nummeret "Superstar."


Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live

Lyt til "I Need Help"

Man kan desuden se Mathilde Savery fortælle om sin musik og ambitioner på GAFFA TV.


Numre fra gruppen ColorKaleido kan høres på soundcloud

ANNONCE