Nyhed

Naja Rosa tager på turné

Den albumaktuelle sangerinde tager rundt i Danmark med sit andet udspil

"Naja Rosas stemme er stadig stærk og personlig, og der navigeres formidabelt gennem blues, rock, gospel og soul. Det er meget svært at skulle udpege favoritter i Naja Rosas sydende smeltedigel af genrekrydsende lækkerier, men "It Might Be Too Late", de eminent soulede "My Darling" og "Shadow Of Me" samt den smukt slæbende "Battlefields" er simpelthen lige til at falde i svime over, og den talentfulde frøken Koppel overgår faktisk den solide debut på flere områder. Det er lige, så man kan smage støvet i halsen fra de amerikanske landeveje, når albummet sætter i gang med de råt rullende "Down The Highway og Who Do You Love"."

Sådan skrev GAFFAs Michael Jose Gonzalez om Naja Rosas andet album, "The Place I Call Home", som udkom tilbage i februar måned og blev tildelt fem ud af seks stjerner.

Til september drager sangerinden på danmarksturné, hvor det vil være muligt at høre liveudgaver af de nye numre.

Albummet blev til, da Naja sidste forår drog til USA. Her omdannede hun et mobile home til et omrejsende studie, hvor hun kørte rundt i amerikanske sydstater for efter eget udsagn at finde den ægte og autentiske blues. På denne rejse mødte Naja Rosa mange af de lokale musikere i byerne Memphis, Atlanta og New Orleans, som var så begejstrede for idéen om et road-album, at de åbnede deres døre for den danske sangerinde, og endte med at være med på flere af numrene på det kommende album.

Naja Rosa, som er datter af Annisette og Thomas Koppel, har ud over nylige koncerter i New York også medvirket som korsanger på The Savage Roses kommende 21. studiealbum. Nu er hun så klar til at spille sine egne numre for det danske publikum og besøger således otte byer i løbet af september måned.

Turné steder/datoer:

07.09  Galaksen - Værløse

13.09  Café Hatten - Randers

14.09  Dexter - Odense

20.09  Tobakken - Esbjerg

21.09  Fermaten - Herning

22.09  Studie 2, Koncerthuset, DR - København

28.09  Gimle - Roskilde

29.09  Toldkammeret - Helsingør  

Billetter kan købes via GAFFA Live

ANNONCE