Nyhed

Sex Pistols udgiver bokssæt

”Never Mind The Bollocks…” genudgives med masser af ekstramateriale i anledning af jubilæum

Da Sex Pistols i oktober 1977 udsendte det nu legendariske debutalbum "Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols", skabte både pladetitlen og singlerne "God Save The Queen" og "Anarchy In The UK" en hel del kontroverser, og flere butikskæder nægtede at have albummet stående.

Alligevel, eller måske derfor, gik albummet nummer et i England og står i dag som ikke bare et legendarisk punkalbum, men som et klassisk album i al almindelighed.

Da albummet for fem år siden kunne fejre sin 30 års fødselsdag, var gaven fra Sex Pistols en særlig vinyl-genudgivelse. Nu er der gået 35 år og bandet er nu klar med en endnu større "gave" til sine fans: Den 24. september udkommer et helt bokssæt.


En regn af flasker

Det oprindelige masterbånd fra 1977 er blevet remastered af Tim Young under kyndig ledelse af albummets oprindelige producer Chris Thomas og vil indgå i bokssættet, sammen med den "forsvundne" 1977 demooptagelse af "Belsen Was A Gas" og de seks demoer fra bootlegalbummet "Spunk" samt demoer og fraklip.

"Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols"-bokssættet kommer desuden til at indeholde en kopi af de håndskrevne tekster til "God Save The Queen", en kopi af den tilbagetrukne "God Save The Queen" A & M-7"-single, sjældne billeder og en "Live 1977"-dvd, som er produceret af Julien Temple og indeholder usete performances, promovideoer og radiointerviews.  


Sidst Sex Pistols kunne opleves på en dansk scene var i 1996, hvor de måtte forlade Orange Scene på Roskilde Festival få numre inde i deres sæt. Dengang blev scenen nemlig bombarderet med flasker, og det var de forhenværende musikalske kamikaze-piloter med John Lydon i front altså ikke indforstået med.

ANNONCE