Nyhed

Cloud Nothings besøger Lille Vega

De amerikanske drenge besøger København til august og byder både på guitar-hooks og larmende trommer

Når Cloud Nothing den 11. august gæster Lille Vega, har de et nyt og anmelderrost album med under armen. Der er lagt op til eksperimenterende powerpop og teenage-attitude med aggressive tekster.

Gruppen fra Cleveland, Ohio har fire medlemmer, men startede oprindeligt som et soloprojekt. Forsanger og sangskriver Dylan Baldi blev i 2009 opdaget af pladeselskabet Bridgetown Records, hvilket resulterede i en efterfølgende ep-udgivelse. Herefter fulgte jobbet som support-act for Woods og Real Estate, og bandet Cloud Nothings blev dannet.

I 2012 udgav de fire amerikanere deres tredje album "Attack On Memory", som blev mødt med flotte anmeldelser. Det resulterede også i en kåring til "Best New Music" af musikmagasinet Pitchfork.


Den femstjernede anmeldes fra GAFFAs Pelle Sonne Lohmann beskriv blandt andet albummet således:

"Attack On Memory er slet og ret en forrygende og kompromisløst effektiv opvisning i alt lige fra postpunk og postrock til støjrock, og det er på det nærmeste umuligt ikke at forelske sig i albummet fra første færd. Lige fra knaldperler som den ungdommeligt gnistrende Fall In og den ukueligt piskende Separation til den panisk knugende åbner No Future/No Past og den voldsomt eskalerende Wasted Days er der simpelthen bare tale om rendyrket kræs for det inferno-higende øre."

Når bandet til sommer kan opleves i København, bliver det med en lydmur af støjrock, old school punk og powerpop. Gruppen er leverandører af både guitar-hooks og larmende trommer, pakket ind i en god omgang teenage-vrede og frustration. Der er dog ingen mangel på liveerfaring fra bandet, som har turneret intensivt op til det seneste albums tilblivelse.  


Billetsalget er netop startet via Vegas hjemmeside, Billetlugen og i Fona-butikker.

ANNONCE