Nyhed

EaggerStunn højeste nyhed på hitlisten

Lukas Graham ligger stadig i top skarpt forfulgt af den fremadstormende reggae-duo

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er Lukas Graham vanen tro på toppen af albumhitlisten i sin 12. uge på hitlisten, hvor han kun en enkelt uge har været skubbet væk fra førstepladsen – af John Mayer.

Øverste nyhed finder vi på andenpladsen, hvor den fremadstormende reggae/dancehall-duo EaggerStunn går ind med deres debutalbum "Armagedion". Næste nyhed er Amy Macdonald, der er ny på en niendeplads med sit tredje album, "Life In A Beautiful Light", Usher går ind på 12. pladsen med "Looking 4 Myself", og endelig er Hot Chip nye på plads nummer 36 med "In Our Heads".

Ugens øverste re-entry på albumhitlisten er Rasmus Nøhr, der er tilbage på plads nummer 34 med opsamlingen "Samlesæt Vol. 1", sidste uges NorthSide-aktuelle Oh Land er tilbage på en 38. plads med "Oh Land", og endelig er den yndefulde konstellation DJ Ötzi og Bellamy Brothers tilbage på en 39. plads med "Simply The Best".

Tracklistens nummer et er som i sidste uge svenske Loreen og hendes Melodi Grand Prix-vinder "Euphoria", mens Flo Rida og "Whistle" som i sidste uge topper streaminghitlisten.

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har en nyhed på førstepladsen, nemlig Amy Macdonald og hendes "Life In A Beautiful Light" mens den tilsvarende trackliste for enkeltnumre også har en ny etter, Nik & Jay og fodboldslandsholdet og deres desværre ikke længere helt så aktuelle "Vi Vandt I Dag".

Se alle de officielle danske hitlister her.

Læs et interview med EaggerStunn i GAFFAs artikelsektion.

ANNONCE