Nyhed

Endnu engang nyt fra No Doubt

Så er der igen nyt om No Doubts comeback-album, som har været længe undervejs

Vi har på GAFFA.dk længe fulgt udviklingen om No Doubts comeback-album, og nu er der igen nyt. Albummet har fået titlen "Push And Shove", og den første single "Settle Down" udkommer den 16. Juli. 

Helt tilbage i januar 2011 skrev No Doubts guitarist Tom Dumont på gruppens officielle Twitter-side: "Ferien er slut. 10 nye sange er blevet skrevet. No Doubt's 2011-nytårsforsæt: At indspille vores nye album – og vi begynder i dag!"

Gennem det sidste halvandet år har bandet gradvist afsløret detaljer om deres arbejde, så vi nu ved at producerne bag albummet er Major Lazer aka. Switch og Diplo. I maj måned i år udsendte gruppen desuden en video, som afslørede, at albummet rammer gaden den 25. september.

Nu har det meget omtalte kommende album så også fået titlen "Push And Shove", og videoen til den første single bliver filmet i denne uge. Instruktøren bag er Sophie Muller, som tidligere har lavet flere af No Doubts musikvideoer, inklusive "Don't Speak", "Underneath It All", "Sunday Morning" og "Simple Kind of Life". Videoen vil være ude i starten af juli.

Bandet lover desuden fans, at det nye album bliver fyldt med "ear candy": "Vi er utrolig spændte på at dele den nye musik med jer. "Ear candy coming your way." Mange tak for den store støtte gennem de sidste 25 år. Vi er virkelig stolte over vores nye album og vi håber, at I vil elske det lige så meget som vi gør."

No Doubt fik deres gennembrud i 1995 med albummet "Tragic Kingdom", og efter i alt fem succesfulde udgivelser valgte bandet at holde en pause, så frontfiguren Gwen Stefani kunne fokusere på sin solokarriere. Resultatet blev to millionsælgende udgivelser, men alligevel vende hun tilbage til sit gamle band for igen at give koncerter. Sidst No Doubt sendte et album på gaden, var tilbage i 2001, hvor de udgav "Rock Steady".

ANNONCE