Nyhed

Få Kleerups remix af Susanne Sundfør

Den svenske musiker har remixet Sundførs "White Foxes", som du kan få gratis via GAFFA

Den norske singer-songwriter Susanne Sundfør udgiver i morgen 22. juni en ep med forskellige remixes af singlen "White Foxes". Remixene er begået af svenske Kleerup og Enochson og engelske Maps.

Originaludgaven af "White Foxes" er hentet fra Sundførs tredje album, dette forårs "The Silicone Veil", som GAFFAs anmelder Michael Gonzalez tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Sundfør har med The Silicone Veil begået ti fine sange, der trækker på både klassisk musik af den mere storladne slags, elektroniske beats og favntag med eftertænksomt legesyge popdyder, som vi kender dem fra blandt andre Bat For Lashes og Florence And The Machine."


GAFFA har nu, eksklusivt for Danmark, fået mulighed for at forære dig Kleerup og Enochsons remix af "White Foxes". Alt, du skal gøre for at modtage det, er at udfylde nedenstående boks.

Kleerup er herhjemme nok mest kendt for sit samarbejde med Robyn på sangen "With Every Heartbeat", der blev et stort international hit i 2007 og 2008 og medvirker på såvel Kleerups selvbetitlede debutalbum fra 2008 samt den internationale version af Robyns fjerde, selvbetitlede album fra 2007. Kleerup lancerede i 2011 sit nye band, Me And My Army, der samme år udgav debutalbummet "Thank God For Sending Demons".

Få Kleerup og Enochsons remix af Susanne Sundfør her.


ANNONCE