Nyhed

Japandroids besøger Danmark

Vancouver-duoen lægger vejen forbi Pumpehuset på deres Europaturné

Brian King og David Prowse alias garage/støjrock/punkduoen Japandroids havde et par selvudgivne ep'er på cv'et, da de i 2009 debuterede med deres kritikerroste fuldlængde-udspil "Post-Nothing". Det har betydet, at de i løbet af 2009 både har spillet CMJ Festivalen i New York og Pitchfork Festival i Chicago – samme medie som gav "Post-Nothing" en udmærkelse som "best new music". Nu kommer de til Danmark.

I 2010 udkom "No Singles", en samling af de to ep'er "Lullaby Death Jams" fra 2008 og "All Lies" fra 2007. Efter en lang række turnéer i 2009 og 2010, udkom så gruppen andet studiealbum " Celebration Rock" i maj i år. Albummet blev af Rolling Stone betegnet som "one of the year's most thriling rock records" og Pitchfork kalde ligeledes udgivelsen for "a rock record of the ages."

Japandroids har annonceret en Europaturné med start i august. Denne kommer lige i hælene på deres nuværende turné, som har budt på en lang række udsolgte koncerter rundt omkring i Nordamerika. Den 25. september bliver det så Danmarks tur til at opleve de canadiske drenge, når de besøger Pumpehuset i København.


Billetsalget begynder via GAFFA Live i nærmeste fremtid.

Lyt til singlen "The House That Heaven Built Here"

ANNONCE