Nyhed

Japandroids også til Aarhus

Voxhall får nu også besøg af Japandroids. Det sker den 26. september – dagen efter koncerten i Pumpehuset

I mandags kunne vi på GAFFA.dk fortælle, at Vancouver duoen på deres Europaturné til efteråret lægger vejen forbi Pumpehuset i København. Nu er så endnu en dansk koncert blevet tilføjet til programmet. Dagen efter – den 26. september – får aarhusianerne også besøg af Japandroids, når de indtager VoxHall.

Brian King og David Prowse alias garage/støjrock/punkduoen Japandroids havde et par selvudgivne ep'er på cv'et, da de i 2009 debuterede med deres kritikerroste fuldlængde-udspil "Post-Nothing". Det har betydet, at de i løbet af 2009 både har spillet CMJ Festivalen i New York og Pitchfork Festival i Chicago – samme medie som gav "Post-Nothing" en udmærkelse som "best new music". Nu kommer de til Danmark.

I 2010 udkom "No Singles", en samling af de to ep'er "Lullaby Death Jams" fra 2008 og "All Lies" fra 2007. Efter en lang række turnéer i 2009 og 2010, udkom så gruppen andet studiealbum " Celebration Rock" i maj i år. Albummet blev af Rolling Stone betegnet som "one of the year's most thriling rock records" og Pitchfork kalde ligeledes udgivelsen for "a rock record of the ages."

Nu er der så hele to muligheder for at opleve duoen, når de til efteråret gæster Danmark. Koncerten i Aarhus foregår på VoxHall, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE