Nyhed

Made In Esbjerg afslører bandnavne

Made In Esbjerg Festival, som er en del af Esbjerg Festuge, kan nu afsløre et nyt format og bands til plakaten

Fra den 10.-19. august byder Esbjerg på mere end 160 forskellige arrangementer i forbindelse med byens festuge. For fjerde år i træk kan man også opleve Made In Esbjerg Festival, der som noget nyt i år har lavet et firedages sammenhængende festivalprogram fra den 15.-18 august. På plakaten finder man blandt andre Roskilde-aktuelle Kellermensch.

Made In Esbjerg har i år elemineret den "døde" periode i ugedagene, som førhen adskilte de to gange to dages festival. Således kan man nu opleve fire sammenhængende festivaldage, som byder på upcoming bands og esbjergensere med pladeudgivelser og international erfaring.

Blandt de bands man kan opleve på året festival er Kellermensch, som i år har skrevet sig ind i historiebøgerne som det første band fra Esbjerg til at åbne Orange Scene på Roskilde. De har netop været på en Tysklandsturné og har også et nyt album på vej. De får selskab af bandt andre Mads Björn, Ignug og 11th Street Kids, som sammen med en lang række andre bands vil sørge for et alsidigt program på årets festival.

Made In Esbjerg kan i år præsentere tre scener på spillestedet Tobakken. Den store og den lille scene vil fungere skiftevis, så man har mulighed for at gå fra den ene til den anden. Samtidig vil der også være en cafe-scene, som vil danne rammen om den mere dæmpede og akustiske del af musikprogrammet. Pladsen foran Tobakken vil ligeledes blive inddraget i festivalen, hvor boder, aktiviteter og spisemuligheder vil være blandt oplevelserne.  

Man kan købe sig adgang til festivalen med et dagsarmbånd til 50 kroner eller billet til alle fire dage for 100 kroner. Billetter er endnu ikke blevet sat til salg. Følg med i, hvornår billetsalget åbner, på festivalens hjemmeside.

ANNONCE