Nyhed

Nyt album fra Pet Shop Boys

Den engelske duo i Pet Shop Boys udgiver deres ellevte studiealbum til september

Så er der nyt til alle Pet Shop Boys-fans – Bandet er til september klar med deres næste studiealbum "Elysium". De to medlemmer Neil Tennant og Chris Lowe har tidligere i år brugt tre måneder i LA, hvor de har arbejdet på det nye album sammen med produceren Andrew Dawson (Kanye West, Drake, Erykah Badu med flere).

De to herrer i Pet Shop Boys udtaler til Digitalspy omkring det kommende album:

"Vi ville lave dette album i et andet miljø. Trods jævnlige besøg har vi aldrig lavet et album i Los Angeles. At arbejde der med Andrew Dawson har gjort det muligt for os at lave et album med en meget frisk lyd."

Andrew Dawson tilføjer:

"Det var virkelig spændende for mig at arbejde sammen med Pet Shop Boys – Omfanget af deres karriere har været fænomenal. De har begge fantastiske idéer, og jeg har bestemt lært et par tricks fra dem om at lave plader."

Den kommende udgivelse skal efterfølge intet mindre end ti tidligere studiealbums. Den seneste hed "Yes" og udkom tilbage i 2009. Singlen "Love Etc." lå nummer 14 på den engelske singlehitliste, mens GAFFAs anmelder Thomas Borre var mindre begejstret for albummet. Han tildelte det tre ud af seks stjerner og skrev blandt andet: "(…)på "Beautiful People" går der formgivningsmæssigt lidt 60'er-patina i den, og så vidt jeg ved, er det første gang, man kan opleve en mundharpe i synth-duoens univers. Men stemmeføringen og alle de melodiske greb er yderst loyale over for den velkendte Pet Shop Boys-opskrift. Sådan forholder det sig generelt med "Yes". Ja, på godt og ondt!"

Den første single fra det kommende album er på gaden i starten af juli, men indtil da kan fans lytte til et andet nyt nummer, som akkompagnerer en kortfilm af Brian Bress. Sangen hedder "Invisible" og vil også være at finde på "Elysium."

Se videoen til "Invisible"

ANNONCE