Nyhed

Talsmand afviser Wham!-genforening

Så har der igen været rygter om genforening af Wham!, denne gang i anledning af 30 års-jubilæet for deres første single

I går kunne The Daily Mirror fortælle, at der i forbindelse med Wham!'s 30 års jubilæum for den første single "Wham Rap!" var planlagt et "one-off pop extravaganza"-show, hvor de to stjerner skulle genforenes. Men glæden var kun ganske kort, da The Guardian allerede senere i går afkræftede nyheden.

Den britiske popduo Wham! blev dannet tilbage i 1981 af George Michael og Andrew Ridgeley. Den første single "Wham Rap!" udkom i juni 1982. Inden de to drenge gik hver til sit i 1986, nåede de som Wham! at udsende tre studiealbum. I dag huskes de nok bedst for hitsingler som "Wake Me Up Before You Go-Go", "Freedom" og julesangen "Last Christmas". 

Man kunne i går læse på The Daily Mirrors hjemmeside:

"Min insider fortæller mig: George og Andrew har tit sagt, at deres Club Tropicana-dage var bag dem. Men eftersom at deres jubilæum falder sammen med udgivelsen af Georges nye materiale, så var det en af disse nu-eller-aldrig-momenter. De vil sikkert ikke tage på en lang turné eller udgive nyt materiale ligesom Take That. Men de vil fejre begivenheden med en stor koncert… og en endnu større efterfest!"

Hvis man for et øjeblik sad med hænderne i vejret, så er det nu tid til at tage dem ned igen. For George Michaels lejr insisterer på, at der ikke bliver tale om en genforening af popgruppen. The Daily Mirror havde til artiklen ikke snakket med hverken Michael eller Ridgeley, og en talsmand for George Michael afviser historien over for The Guardian. George Michael markerer dog alligevel det 30 års jubilæum ved at frigive sin egen nye single "White Light" den 29. juni og skriver på sin egen hjemmeside, at den 29. juni er 30 års jubilæet for den dag, "Wham Rap!" gik ind på den engelske hitliste.

I første omgang blev "Wham Rap!", der – som titlen antyder – blandt andet bød på rap, ikke det store hit, men det blev den, da singlen året efter blev genudgivet. I mellemtiden havde Wham! fået et stort hit med deres anden single, "Young Guns (Go For It!").

ANNONCE