Nyhed

Copenhagen Collaboration bliver remixet live på Spot

Få en særegen musikoplevelse til Spot, når musikkollektivet ”Copenhagen Collaboration” åbner dørene for et nyt koncept, hvor musikken skabes her og nu.

"Copenhagen Collaboration" er et fællesskab bestående af folk fra danske bands som CODY, Sleep Party People og Before the Show. Sammen med de to elektroniske musikere T.Finland og Mikkel Meyer er de gået sammen om at kreere en helt speciel musikalsk oplevelse, som kan opleves under dette års Spot Festival.

Koncerten hedder "Copenhagen Collaboration – Reworked by T. Finland and Mikkel Meyer". Konceptet går ud på at det store orkester spiller live på scenen, imens de to elektroniske musikere remixer live-inputtet. Det vil sige, at det store band vil stå i den ene side af scenen og de to dj's i den anden. Til sammen vil de skabe den lyd, der bliver sendt ud til publikum.

Bandet vil have høretelefoner på og spille musik på traditionel vis. Hvad der kommer ud til publikum, er de ikke herrer over. Det fulde ansvar ligger i hænderne på de to dj's, som suverænt har kontrol over, hvad der bliver sendt ud til publikum. Mens musikerne spiller, remixer de to dj's musikken, sætter effekter på, laver samples af livemusikken, som de måske genbruger i en anden sang. De to dj's kan sågar slukke for alle instrumenterne og lave en a cappella-version af sangen, hvis det er det de vil. Musikerne vil spille videre, som om intet var hændt.

Idéen er at vise publikum, hvordan et remix bliver til live, såvel som at afprøve grænser for, hvad en livekoncert kan være. Koncerten vil blive en enestående og unik oplevelse, som er tilrettelagt særligt for Spot Festival. Den kan kun opleves denne ene gang. Ingen ved på forhånd, hvad der sker. Ikke engang de medvirkende.

Her kan du få en smagsprøve på, hvordan Copenhagen Collaboration lyder uden remixes. Hvis du vil høre, hvordan det kan tage sig ud, når det er re-struktureret af T.Finland og Mikkel Meyer, må du hellere kigge forbi VoxHall fredag den 4. maj kl. 16.00.

 

 

ANNONCE