Nyhed

D-A-D i Den Fynske Landsby

De danske nationalrockskjalde besøger den smukke fynske scene i sensommeren

D-A-D besøgte sidst Den Fynske Landsby i sommeren 2007 – nu er de tilbage. Lørdag den 1. september 2012 går rockveteranerne atter på scenen under bøgetræerne på det idylliske spillested

Sidste gang GAFFA anmeldte D-A-D var det anmelder Julie Hugsted, der oplevede bandet i Forum Horsens. Hun gav koncerten pæne fire stjerner med ordene:

"D-A-D vinder på at gøre de ting som alle rockbands bør gøre: De er endnu bedre på scenen end på albums, de får publikum med – og insisterer, hvis publikum ikke gider, og så elsker D-A-D deres musik, deres fans og deres scene, og så tror jeg sgu de elsker hinanden."

I september 2012 får det fynske publikum så atter fornøjelsen af d'herrer Binzer, Binzer, Pedersen og Sonne, når de indtager Den Fynske Landsby under åben himmel.

D-A-D startede på den danske musikscene for 30 år siden og formår stadig at trække danskerne til festivaler og koncerter landet over. Bandet debuterede i 1986 med albummet "Call Of The Wild", og siden har bandet arbejdet hårdt og udgivet i alt 11 album. Og det hårde arbejde fortsætter, selvom bandet for længst har haft sølvbryllup. Bandets seneste album "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK" fra 2011 indtjente dem en platinplade for over 20.000 solgte eksemplarer, og med den fortjeneste har bandet ingen intentioner om at stoppe op og holde og tage et pusterum, da de sideløbende med den danske turné knokler løs i Europa.

Billetsalget starter i morgen klokken 10.00 og billetter kan købes her 

 

ANNONCE