Nyhed

Gahan: Depeche Mode har deadline i november

Depeche Modes forsanger fortæller, at gruppen er i fuld gang med et nyt album, og at de vil turnere næste år

For nylig talte GAFFA Sverige med Depeche Modes guitarist Martin Gore i forbindelse med dennes technoprojekt med sin gamle Depeche Mode-kollega Vince Clark, VCMG. Gore kunne dengang fortælle, at gruppen planlagde at gå i studiet i marts og indspille opfølgeren til 2009-albummet "Sounds Of The Universe".

Senere fortalte forsanger Dave Gahan til Rolling Stone, at gruppen planlagde at gå i studiet i slutningen af april – planer kan jo blive udskudt – og nu har han også talt med magasinet Spinner, hvor han siger lidt mere.

"Vi har optaget demoudgaver af omkring 20 sange. Nogle af sangene er i virkelig god form, nogle har brug for at blive arbejdet på, men vi er definitivt på rette spor. Vi har en deadline i slutningen af november, og der er ingen grund til, at vi ikke kan holde den, med den hastighed vi arbejder med," siger Gahan.


Gahan fortæller videre: "Der er allerede planer om at turnere næste år."

Det nye album bliver produceret af Ben Hillier (der også producerede de to forgængere, "Sounds Of The Universe" fra 2009 og "Playing The Angel" fra 2005) og Christoffer Berg.

Med en albumdeadline i slutningen af november udkommmer det nye album, som bliver Depeche Modes 13. studiealbum fra og med debuten i 1981, formodentlig i begyndelsen af 2013. Dette passer også godt med, at bandet siden 1993 har udgivet et nyt studiealbum hver fjerde år.


Dave Gahan er i øvrigt aktuel på det nye Soulsavers-album, "The Light The Dead See", der udkommer 21. maj. Hør singleforløberen "Longest Day" nedenfor:

ANNONCE