Nyhed

Kent er ugens højeste hitlistenyhed

Også Jack White og Rufus Wainwright er nye i albumhitlistens top fem, hvor Lukas Graham stadig ligger i toppen

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge ligger Lukas Graham for femte uge i top på albumhitlisten med sit selvbetitlede debutalbum. Ugens højeste nyhed er Kent (billedet), der går ind som nummer 2 med "Jag Är Inte Rädd For Mörkret", skarpt efterfulgt af Jack White, der er ny som nummer 3 med sit første soloalbum, "Blunderbuss". Sidste nyhed i top 5 er Rufus Wainwright, der går ind som nummer 5 med "Out Of The Game".

Næste nyhed finder vi på en 11. plads, hvor Klumben er ny med "Fra Klumben Til Pladen", Tiësto går ind på en 21. plads med "Club Life 2 (Miami)", Schmidt går ind som nummer 31 med "Efterår & Forårsfornemmelser", The Raveonettes er nye på 36. pladsen med ep'en "Into The Night", og endelig er Paradise Lost nye som nummer 40 med "Tragic Idol".

Ugens eneste re-entry er Michael Kiwanuka, der gæstede Vega i sidste uge, hvilket givetvis har været medvirkende til at sende hans debutalbum "Home Again" tilbage på hitlisten, i denne uge som nummer 18.

Tracklisten toppes som i sidste uge af Tacabro med "Tacata", mens streaminghitlisten har en ny etter, Carly Rae Jepsen og "Call Me Maybe".

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE