Nyhed

Lacuna Coil til Pumpehuset

Det italienske gothmetalband kommer til københavn i november

Milano-bandet Lacuna Coil kan i år fejre 18 års fødselsdag, og det gør de blandt andet med et nyt album og et besøg i København i Pumpehuset den 15. november. 

Det nye album, "Dark Adrenaline", udkom 24. januar i år. Med deres blanding af pompøse melodier, tunge guitar-riffs og vokalharmonierne mellem de to sangere Cristina Scappia og Andrea Ferro leverer Lacuna Coil et bud på, hvordan goth-metal skal lyde i 2012, og albummet nåede da også en imponerende 15-plads på Billboards Top 200.

Siden dannelsen i 1994 har Lacuna Coil skiftet navn to gange. Førhen hed de Sleep of Right og senere Ethereal, men i 1998 endte de altså med at kalde sig Lacuna Coil og udsendte kort tid efter deres debut-ep. I 1999 udkom debutalbummet "In The Reverie", og siden da er det blevet til yderligere fem albums, der tilsammen har solgt mere end to millioner eksemplarer på verdensplan.


Gennembruddet kom for alvor med albummet "Comalies" fra 2002, der bragte Lacuna Coil til USA, hvor de bl.a. spillede på Ozz-fest. Opfølgeren "Karmacode" bragte dem det sidste stykke, og i 2006 optrådte de på hovedscenen ved både Ozz-fest og Download Festival i England.

Bandet er for nylig blevet nomineret til Bedste Internationale Band ved Revolver Golden Gods Awards.

Billetsalget er startet, og billetter kan købes på Billetnet


Hør singlen "Trip The Darkness" fra det seneste album "Dark Adrenaline" her

ANNONCE