Nyhed

2000 ekstra billetter til Avicii

Avicii udvider rammerne i Forum den 4. maj

Den svenske dj og producer Avicii, alias Tim Bergling, er så populær en herre i Danmark at arrangørerne bag koncerten i Forum den 4. maj har været nødt til at sætte yderligere 2000 billetter i salg, samt udvide produktionen med mere lys og lyd. 6000 billetter blev sat til salg i slutningen i januar, og grundet en voldsom efterspørgsel er der nu 2000 ekstrabilletter sat i salg.

Den 22-årige Avicii hitter for tiden med nummeret "Levels", og til maj kan danske fans få mulighed for at opleve noget af et show med den fremadstormende dj, når showet i Forum bliver spækket med den nyeste teknologi inden for lyd, lys og 3D-animationer.

"Efter at have lavet en intim event på Aporta i Københavns centrum for 250 mennesker sammen med Tiësto, og efterfølgende i Parken for 20.000 mennesker, må det atter være tid til et Avicii-show i Danmark", udtaler arrangør Peter Kjær fra AfterRain Entertainment.


Avicii, med det borgerlige navn Tim Bergling, havde et forrygende år 2011, hvor han indtog sjettepladsen på engelske DJ Magazines liste over Top 100 djs, hvor han slog sine landsmænd fra Swedish House Mafia og store, anerkendte navne som Afrojack og Paul van Dyk. I oktober 2011 udsendte han singlen "Levels", som siden er blevet et kæmpehit og brugt i den amerikanske rapper Flo Ridas hitsingle "Good Feeling".

I den foregående weekend optrådte Avicii for 60.000 mennesker til den årlige "Ultra Music Festival" i Miamo, hvor han blev præsenteret af selveste Madonna, og hvor han spillede sit remix af "Girl Gone Wild" for første gang.

Det bliver med et stort lysshow med 3D-animationer, når Avicii går på scenen i Forum den 4. maj, og han får selskab af svenske dj Pier Poropat og danske To Many Left Hands og Kongsted.


Billetter til Avicii den 4. maj i Forum kan købes via GAFFA Live

Se musikvideoen til kæmpehittet "Levels" af Avicii, samt Flo Ridas single "Good Feeling" med Avicii her:

 


ANNONCE