Nyhed

Amerikansk sladderblogger roser Nabiha

Perez Hilton er ellers kendt for at kritisere kendisser, men han elsker danske Nabiha

"Listen To This: Tasty Danish Cooky!" skriver den amerikanske sladderkonge Perez Hilton på sin blog. Bloggeren som ellers er kendt for at være ude med riven, når det kommer til kendisser, har erklæret sin kærlighed til danske Nabihas musik.

Nabiha er ved at nå godt ud over de danske grænser for tiden med genudgivelsen af debutalbummet "Cracks" fra 2010. Et meget succesfuldt album som GAFFAs Sohail Hassan tildelte fem stjerner og skrev: "Resultatet er en glad, dansevenlig og melodisk elektronisk pop, som alle, efter få gennemlytninger, vil kunne synge med på. Nabiha synger godt og besidder en stærk vokal, som passer perfekt til formålet."

"Hvis du kan lide Janelle Monae eller The Noisettes, så tror vi, at du virkelig vil være vild med Nabiha," skriver Hilton på sin blog. "Den danske sanger blander succesfuldt soul med funk og en smule pop. Tjek hendes supersjove "Never Played The Bass"! Og så klik HER for at høre mere musik fra Nabiha," fortsætter bloggeren.

Perez Hilton har tidligere også omtalt Sarah fra X Factor og Oh Land med stor begejstring, og nu kan han tilføje Nabiha på listen over danske kunstnere, som han er vild med.

Den dansk/afrikanske pige fra Vesterbro fik megen opmærksomhed med det tempofyldte nummer "Deep Sleep" fra 2009, som siden sin udgivelse har solgt guld og blevet intro til TV3a madprogram "Til Middag Hos…". I 2010 udkom debutalbummet "Cracks", og siden har hun været opvarmning for Rasmus Seebach på hans turné i 2010 og senere for internationale navne som Jason Derulo og Jamie Cullum.

Nabiha har allerede modtaget adskillige nomineringer ved diverse prisuddelinger, og nu har en markant amerikaner så fået øjnene op for den talentfulde sangerinde. Har man først lige fået øje på sangerinden herhjemme, eller er man allerede fan, så har man mulighed for at opleve hende live, når hun gæster Skive Festival i år.

Billetter til Skive Festival kan købes via GAFFA Live.  

Hør og se musikvideoen til "Never Played The Bass" af Nabiha her:

 

ANNONCE