Nyhed

Burhan G og Alphabeat til Grøn Koncert

Oplev soulpopsangeren og popgruppen til jubilæumsudgaven af Grøn Koncert

Det er nu 30 år siden at Muskelsvindfonden og Tuborg besluttede sig for at skabe et fælles velgørenhedsarrangement i form af koncerter i fri luft. Grøn Koncert har i tre årtier bidraget til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe bedre livskvalitet for mennesker med muskelsvind. Kunstnerne ved årets Grøn Koncert vil løbende dele ud af minderne fra koncerterne, heriblandt Burhan G og Alphabeat, som begge har optrådt på festivalen før.

Burhan Gs debut på Grøn Koncert i 2001 var sangerens første gang foran et større publikum, da han optrådte sammen med Outlandish. "Det var jo første gang, jeg stod foran så stort et publikum. Derfor vil festivalen altid betyde noget helt særligt for mig. Nu – lidt over et årti senere – får jeg så lov til at stå i front, og det glæder jeg mig enormt meget til, for det er jo altid fedt at holde fest med de altid glade grønne publikummer. Samtidig er det jo også en ære at stå på den samme scene, som så mange legender i dansk popmusik tidligere har betrådt," fortæller Burhan G.

Alphabeat gæstede festivalen i 2007, kort tid efter at deres debutalbum var udkommet, og igen i 2010 efter opfølgeren "The Spell". Begge år har betydet meget for bandet. "Det er nogle af de bedste koncertoplevelser, vi har haft som band overhovedet. Heldigvis blev de gode minder foreviget i en musikvideo, da alle billederne til "Heat Wave"-videoen blev filmet i forbindelse med Grøn Koncert 2010. Stemningen på pladsen er jo noget helt specielt, og vi er utrolig glade for at være blevet inviteret med endnu en gang," lyder det fra Alphabeat.

Tuborg har siden festivalens start været hovedsponsor og medarrangør af Grøn Koncert, hvilket gør Grøn Koncert til et af Danmarks ældste musiksponsorater.

Nephew er også at opleve på årets Grøn Koncert, et band som efter to års dansk koncertpause vil indtage festivalen. De andre navne til jubilæumsudgaven af Grøn Koncert vil blive offentliggjort løbende.

Grøn Koncerts datoer og spillesteder er som følger:

Den 19. juli, Kolding.

Den 20. juli, Randers.

Den 21. kuli, Aarhus.

Den 22. juli, Aalborg.

Den 26. juli, Esbjerg.

Den 27. juli, Odense.

Den 28. juli, Næstved.

Den 29. juli, København.

Billetter til Grøn Koncert kan købes via GAFFA Live

Se Grøn Koncerts web-TV med Burhan G og Alphabeat her:

 

ANNONCE