Nyhed

Glassalen klar med sæson 2012

Glassalen Live er klar med sæsonens program, som blandt andet indeholder akustisk optræden med Medina

Glassalen i Tivoli vil være Københavns spillested, hvor de i den kommende sæson vil byde på akustik i top, bløde sæderækker og lysekroner, og vigtigst af alt god musik. De intime og rytmiske koncerter tæller blandt andet svenske Veronica Maggio, Medina akustisk og Rugsted/Kreutzfeld.

Det har næppe forbigået nogens opmærksomhed, at sangerinden Medina for tiden leverer nogle af de største hits, og nu kan Glassalen Live byde hende velkommen, når hun indleder sin første akustiske turné.

"Jeg får liv til at vise flere sider af mig selv kunstnerisk, og det glæder jeg mig selvfølgelig rigtig meget til. For mig er det vigtigt at vise, at man også kan høre mine sange akustisk, afdæmpet og i en mere intim version, end hvad publikum tidligere har kunnet opleve – og det er jeg super spændt på at vise i Glassalen", fortæller Medina.


Glassalen er et anderledes spillested, hvor de intime rammer giver publikum en mulighed for at opleve kunstneren helt tæt på, uanset hvor man sidder i salen. Programchef Rune Erbs Ledet fortæller: "Glassalen Live er en overbygning til Fredagsrock og Musikugen, der gør plads til det publikum, der foretrækker god lyd, unik stemning, komfort og nogle af de bedste danske bands og solister i de helt særlige rammer, som Glassalen giver."

Når sæsonen for Glassalen Live skydes i gang er det med en række af landets store kunstnere, med en enkelt afstikker til vores svenske naboer med Veronica Maggio, som indleder koncertrækken torsdag den 30. august. Derudover kan man få mulighed for at opleve Big Fat Snake, Outlandish og de tre sangerinder Tamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen.

Se hele programmet her:


Den 30. august, Veronica Maggio:

Gedigen svensk pop. Svenskerne kan noget med velproduceret, vellydende og vibrerende popmusik, og den smukke svenske soulpop-dronning Veronica Maggio er ingen undtagelse. Slog igennem lydmuren med storhittet "Måndagsbarn" i 2009.

Den 31. august, Rungsted/Kreutzfeld:


Rugsted og Kreutzfeldt har om nogen leveret mange af de helt store danske popballader gennem de sidste 30 år f.eks.: "Jeg ved det godt", "Tilfældigvis forbi" og "Spring op, tag med". Duoen blev gendannet i 2006 efter over 20 års pause og har turneret siden da, og i 2011 udgav de studiealbummet "5", deres første studiealbum i 26 år.

Den 1. september, Big Fat Snake:

Big Fat Snake har et imponerende bagkatalog med hele 16 albums på bagen. Sidste år udkom albummet "Come Closer". Man kan glæde sig til en rockende aften med Anders Blichfeldt og resten af dette garvede orkester.


Den 6. september, Rasmus Nøhr:

Nørrebro-drengen Rasmus Nøhr blev landskendt med sangen "Det glade pizzabud", der var en duet med sangerinden Ida Corr. Med albummet "Lykkelig Slutning" (2006) slog Nøhr for alvor sit navn fast blandt publikum og anmeldere. I 2010 udkom pladen "Fra Kæreste Til Grin", hvor han bearbejdede sit brud med kvinden i sit liv.

Den 7. september, Medina:


Velkommen til Medina – akustisk! Et af øjeblikkets absolut største danske popnavne er uden tvivl Medina. Med øje for det vanedannende beat har hun på rekordtid indtaget danskernes højtalere og bevidsthed. Med denne koncert i Glassalen kan man opleve Medina vise nye sider af sit musikalske talent, når hun optræder med et intimt og akustisk set up.

Den 8. september, Hanne Boel:

Danmarks ukronede soul-dronning har siden debutpladen "Black Wolf" i 1988, hvorfra vi blandt andet fik mega-hittet "Talk it Out", givet os et hav af mindeværdige sange og store musikalske oplevelser. Sidste år udgav Hanne jazz-albummet "The Shining Of Things", og her i 2012 forventer vi at se Hanne Boel vende tilbage til soulpoppen med endnu et spritnyt album.


Den 9. september, Sing Sing Sing: Nina Forsberg, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen & Ivan Pedersen:

Sing Sing Sing er mødet mellem fem personer med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. Alle drevet af den samme kærlighed til musik. Det er fem store personligheder, der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards og ting der kan rystes, rasles og slås på.

Den 12. september, Dodo and The Dodos:


Dodo and The Dodos er leveringsdygtige i langtidsholdbare danske hits som f.eks. "Vågner i natten" og "Pigen med det røde hår". Deres koncerter oser af spilleglæde, og de kommer altid ud over scenekanten med deres mange populære ørehængere. Ved denne eksklusive intimkoncert bliver der mulighed for et glædeligt genhør med flere af de store hits i nye fortolkninger.

Den 13. september, Sko/Torp:

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolut største danske orkestre – blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. En lyd af stilsikker soul og fængende melodier. Den vellyd fandt de to herrer heldigvis frem igen i 2010 efter en længere pause fra hinanden. Tre albums fulgte efter debuten, inden duoen skiltes i en rolig, jysk og fælles forståelse af, at inspirationskilden var tør. Og samme sted ligger årsagen til, at de to har slået pjalterne sammen igen – kreativiteten flyder med andre ord atter.


Den 14. september, Outlandish:

Med hits som "Aischa", "Walou" og "Guantanamo" har Outlandish solgt mere end 400.000 singler verden over, samt 300.000 album og 7 millioner compilations i over 30 lande. Bandet står som en ener i den danske musikbranche. Det er hiphop, pop, rap, r&b, samples, strygere med meget mere.

Den 15. september, Jette Torp:


I september 2011 udsendte Jette Torp cd'en "Close To You" indeholdende 14 Carpenters-klassikere. Albummet placerede sig i adskillige uger højt oppe på hitlisten.

Den 16. september, Tamra, Alberte & Anne Dorte:

I mere end tre årtier har sangerinderne og sangskriverne Tamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen været en levende del af det danske musikmiljø. Nu går de på scenen med deres største hits, og med deres personlige yndlingssange. Med anekdoter og fortællinger fra livet både på scenen og udenfor.  


ANNONCE