Nyhed

Hør hele det nye album fra The Shins

”Port Of Morrow” er nu tilgængeligt på bandets hjemmeside

GAFFA kunne i slutningen af januar fortælle, at The Shins var på vej med deres kommende album med titlen "Port Of Morrow", som er sat til at udkomme den 19. marts. Det amerikanske indieband har nu lagt hele deres nye album ud på deres hjemmeside, hvor man kan høre hver enkelt sang fra albummet.

"Port Of Morrow" har været beskrevet som et af de mest ventede og spændende albums i 2012 af flere medier, og forventningerne til bandet blev dog ikke mindre, da de udgav førstesinglen "The Simple Song". Det nye album er opfølgeren til succesen "Wincing The Night Away" fra 2007, der gik ind på andenpladsen på den amerikanske hitliste. Desuden er "Port Of Morrow" det første album på bandets eget pladeselskab.  

The Shins har tidligere udgivet alle deres albums gennem Sub Pop-selskabet, men bandet springer nu ud med deres eget selskab med navnet Aural Apothecary, som arbejder sammen med Columbia Records.


The Shins blev dannet i 1996/97 og består i dag af James Mercer, Yuuki Matthews, Jessica Dobson, Joe Plummer og Richard Swift. Gruppen debuterede med albummet "Oh, Inverted World" i 2001, hvorfra hitsinglerne "New Slang", "know Your Onion" og "The Past And Pending" gav bandet stor succes. Bandets andet album "Chutes Too Narrow" udkom i 2004 til en stor fanfare i indie-kulturen.

I 2007 udkom det tredje album fra The Shins, "Wincing The Night Away", som debuterede på andenpladsen på Billboard 200-albumlisten. I dens første uge solgte albummet 118.000 plader, hvilket blev det højeste salgstal for bandet.

Siden 2007 har man ikke hørt meget til bandet, der siden har været igennem så meget, at det på et tidspunkt virkede tvivlsomt om de overhovedet ville udgive musik igen. James Mercer arbejdede sammen med Danger Mouse med sideprojektet Broken Bells, som gav ham inspiration til at gøre The Shins til en prioritet igen.


Denne omprioritering har nu ledt til det længe ventede album "Port Of Morrow", som du kan høre her.   

ANNONCE