Nyhed

Justin Biebers single er på gaden

Den unge verdensstjerne med de mange pigefans udgiver ny single med mere voksent indhold

Justin Bieber blev 18 år for fire uger siden, og det lader til, at han eller hans producere har besluttet at lade hans musik følge med hans, for en barnestjerne, fremskredne alder. Med lyrik som "If I was your boyfriend, never let you go/Keep you on my arm girl, you'd never be alone" er det tydeligt, at alderen nu tillader Bieber at kurtisere hans stadigt voksende pigefanskare på en lidt mere åbenlys måde.

Første udspil fra Biebers kommende album "Believe" er blevet singlen "Boyfriend", og her forsøger han sig både med en rap-intro og de obligatoriske r'n'b-fraseringer. Det lyder som om, at producerne har kigget lidt i Justin Timberlakes retning og hans udtryk på "FutureSex/LoveSounds", da de skulle producere singlen til, hvad der bliver Biebers første egentlige album siden 2010's "My World 2.0". 

Bieber har dog ikke slappet af i den mellemliggende periode, hvor det både er blevet til en jule-cd og en bog med memoirs fra, på det tidspunkt, 16 års livserfaring. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår den nye plade fra Biebs rammer gaden.


Her kan du høre singlen "Boyfriend" og nedenunder se en bag-kulisserne-video:


ANNONCE