Nyhed

Marilyn Manson udgiver album i april

”Born Villain” er navnet på metalsangerens ottende album

Fans af den kontroversielle metal/industrial/rock-sanger Marilyn Manson kan nu glæde sig til at føje endnu et album til rækken af dystre titler som "Antichrist Superstar", "Mechanical Animals", "The Golden Age of Grotesque", og "Eat Me, Drink Me".

"Maz" har nemlig offentliggjort, at hans ottende album "Born Villain" udkommer den 30. april. Manson udtaler: "Den nye plade har den samme ambition og beslutsomhed som da jeg først begyndte at lave musik. Den minder om den første plade på den måde, at den ikke er bange for at gøre noget. Jeg måtte glemme min livsstil og starte på en frisk".

"Born Villain" er det første album, der udkommer på Mansons eget pladeselskab, Hell, etc., der sammen med Cooking Vinyl vil stå for den verdensomspændende udgivelse.

Mansons sidste album "The High End Of Low" fra 2009 fik tre stjerner af GAFFAs Keld Rud og prædikatet "det næstsvageste album fra Manson til dato".

Manson og band lægger vejen forbi Danmark den 16. juni i anledning af festivalen "CopenHell". Skrål med på Mansons nye single "No Reflection" her:

ANNONCE