Nyhed

Se liveoptagelser fra Vegas Udvalgte

Gense koncerter med Rangleklods, Death Valley Sleepers og Soffie Vieomose fra Vegas Udvalgte

Lille Vega og Vega Lounge dannede den 20. januar rammer om en koncertaften, hvor Vegas Udvalgte 2012 kunne opleves live. Vækstlagsnavnene Death Valley Sleepers, Penny Police, Rangeklods, Shaq Boosie, Soffie Viemose og Ulige Numre gav koncert for et entusiastisk publikum.

I dag offentliggøres koncerterne af Rangleklods, Soffie Viemose og Death Valley Sleepers som tv-optagelser, mens man i næste uge vil kunne se optagelser med Ulige Numre, Shaq Boosie og Penny Police.

Arrangementet Vegas Udvalgte sætter fokus på et lille udvalg af bands, som Vega i samarbejde med Tuborg synes gør sig bemærket i øjeblikket, og som forventes at sætte deres præg på det kommende musikår. Stort set handler det om bands, som man bør holde øje med. Booker i Vega, Lene Vive Kristoffersen fortæller: "Det er et privilegium at være booker i Danmark i disse år. Jeg bliver konstant bombarderet med talentfuld og original musik og må ofte begejstret konstatere, hvor meget fed dansk musik, der er derude".   


2012s Udvalgte er:

Ulige Numre består af fire unge københavnere, hvis musik er dansksproget, melodisk indierock. Hen over efteråret 2011 blev bandet et YouTube-fænomen, takket være singlen "København", som blev vist mere end 132.000 gange. I oktober udgav bandet deres selvbetitlede debut-ep, som modtog rosende ord fra anmelderne.

Penny Police hedder rigtigt Marie Fjeldsted, og i 2011 udgav hun selv ep'en "Thieves Like Us". Penny Police er kendt for sine ærlige tekster og for sin unikke blanding af pop og folk med brug af blandt andet autoharpe. Hendes andet album "The Broken, The Beggar, The Thief" udkommer den 26. marts, hvor hun viser en mere udadvendt side af sig selv.


Rangleklods er den danske elektronica-musiker Esben Andersen, som er på vej med debutalbummet "Beekeeper", der rammer butikkerne den 12. marts. Albummet er resultatet af flere års intens udforskning af den elektroniske musiks muligheder, hvor der leges med spændingen mellem pop og udfordrende lydeksperimenter. 

Shaq Boosie er den københavnske rapper Oliver Gammelgaard, som også er kendt under dancehall-aliaset TopGunn. Ep'en "20'er I Byen" er produceret af Eloq, og Boosie rapper hen over elektronisk inspirerede hiphop rytmer. Projektet er temmelig nyt.

Soffie Viemose debuterede i december sidste år med "Ep", som tiltrak en del opmærksomhed fra både ind- og udlandet. Viemoses sange er melankolske og bliver blandet med hendes indtrængende stemme, som skaber et univers af længsel og hengivenhed.


Death Valley Sleppers består af Tobias Winberg, Adam Winberg, Jesper Van, Christian Ki Dali, Mads Jensen og Kristina Romby. Sammen laver de psykedelisk støjpop, med inspirationer fra den amerikanske modkultur og støjrockens fandenivoldskhed. Bandet opstod som et soloprojekt for Tobian Winberg, men udviklede sig siden til Death Valley Sleepers, som er klar med et debutalbum i foråret.

Se liveoptagelserne til Rangleklods, Soffie Viemose og Death Valley Sleepers her:

 



ANNONCE