Nyhed

Sebastian fejrer 40-års jubilæum

Det er i år 40 år siden Sebastian udgav sit gennembrudsalbum “Den Store Flugt”, og det fejrer han med en jubilæumsturné

Sebastian har for længst cementeret sig som en af landets fremmeste sangskrivere og har, med sit over 40-årige virke, givet os utallige uforglemmelige sange. I år er det 40 år siden, Sebastian for alvor placerede sig på det musikalske landkort med sit første dansksprogede album "Den Store Flugt", der indeholder sange som "Når Lyset Bryder Frem", "Rose" og "Hvis Du Tror Du Er Noget". Siden da er det blevet til mange flere kendte numre, der strækker sig over en lang række album.

Sebastian fejrer dette runde jubilæum med en turné, og modsat den nyligt afsluttede soloturné bliver jubilæumsturen med fuldt mandskab. Hele otte bandmedlemmer skal levere underlægningen til Sebastians insisterende sange, heriblandt Paul Banks, der også var med til at indspille "Den Store Flugt" fra 1972.

Turnéen kommer til at indeholde numre fra hele Sebastians bagkatalog, lige fra 1972-albummet og frem til "Øjeblikkets Mester" fra sidste år. "Øjeblikkets Mester" var det første studiealbum fra Sebastians hånd i 21 år, og fik rosende ord med på vejen fra GAFFAs anmelder Espen Strunk, der skrev: "Og der er tale om øjeblikkelig årgangs-Sebastian: der er kælet for detaljen i arrangementerne og, hvad vigtigere er, Sebastian cementerer sin status som en ganske eminent sangskriver, som er helt sin egen og ikke rigtigt minder om nogle af sine kolleger."

Læs hele anmeldelsen her 

Jubilæumsturneen starter den 4. november i Musikhuset Aarhus. Billetter kan købes fra den 3. april via GAFFA Live 

ANNONCE