Nyhed

Tobias Trierkoncerter bliver til kulturprogram på DR

Intimkoncerter i bryggeri 8-Tallet med andre danske sangskrivere bliver program på DR K

Hannah Schneider, Søs Fenger og Martin Brygmann er blot nogle af de mange danske sangskrivere, som Tobias Trier inviterer med på scenen til intimkoncerter i bryggeri 8-tallet i Ørestaden i disse måneder. Tv-kanalen DR K har valgt at følge koncerterne både på og bagved scenen, så man kan få et indblik i, hvordan sangskriverne mødes og skaber nye stemninger. Fra tirsdag den 6. marts kl. 23.00 vil man kunne følge de otte musikprogrammer omkring intimkoncerterne.

"Der findes så få musikprogrammer på dansk tv, hvor professionelle musikere viser, hvad de kan. Det her koncept er skrabet, ærligt og råt. Det er ikke et stort produktionsapparat, der bærer det frem. Det er alene sangskriverens budskab, som fremføres med ganske få instrumenter i smukke omgivelser. Publikum får til koncerterne en helt speciel oplevelse, og den har DR valgt, at flere skal have del i" fortæller Tobias Trier.

Ved koncerterne er der både sange fra Trier selv og fra gæstens bagkatalog på programmet, hvor numrene skiftevis bliver opført sammen eller hver for sig. Koncerterne skal være med til at hive folk til metroens endestation Vestamager, og netop det med at sætte fokus på flere kulturelle steder på landkortet er noget, som Trier er stolt af. "Det er svært at få kultur og liv ud i Ørestaden. Jeg synes, det er modigt, at der er nogle, der vil og satser. Og det her viser, at det godt kan lade sig gøre", siger Tobias Trier.


DR K optager koncerterne løbende som de bliver afholdt. Martin Brygmann, Hannah Schneider, Carsten Lykke og Claus Hempler har allerede været på scenen sammen med Trier. Lørdag den 10. marts vil Ida Gard indtage scenen, Søs Fenger den 17. og 24. marts, mens Morten Remar deltager den 14. april og Carl Quist Møller den 28. april.

Med på scenen vil Trier prøve nogle nye sange af fra det kommende album "Elektrisk Regn", som udkommer den 16. april.

Som sagt starter det første program tirsdag den 6. marts kl. 23.00 på DR K. 


ANNONCE