Nyhed

Whitney druknede med kokain i kroppen

Obduktionsrapport viser at sangerindens død var en kombination af hjertesygdom, kokainmisbrug og drukning

Whitney Houstons officielle dødårsag blev i går, den 22. marts, fastslået som "utilsigtet drukning" kombineret med sangerindens arteriosklerose (hjerte-kar-sygdom red.) og kokainmisbrug, ifølge The Los Angeles Countys kontor for ligsyn. Whitney Houston døde den 11. februar i en alder af 48 år, hvor hun blev fundet under vand og bevidstløs i badekarret på et hotel i Beverly Hills.

Obduktionsrapporten afslører at Houston led af en hjerte-kar-sygdom eller åreforkalkning, men mængden af kokain fundet i hendes krop vil ikke blive offentliggjort før ligsynets endelige rapport, som bliver udgivet om to uger, fortæller Rolling Stone Magazine.

Marijuana, Xanax, Benadryl og det muskelafslappende middel Flexeril var også i sangerindens system, men bidrog ikke direkte til dødårsagen, fortæller rapporten.

Housons svigerinde og tidligere manager Patricia Houston har på vegne af Houstons familie offentliggjort et statement i forbindelse med obduktionsrapporten. Patricia Houston udtaler: "Vi er kede af at høre de toksikologiske resultater, selvom vi er glade for endelig at have opnået en afslutning."

Tidligere denne måned blev detaljer omkring Houstons testamente offentliggjort, hvor det fremgår at sangerinden efterlader alt til den 19-årige datter, Bobbi Kristina Brown. Hun vil modtage første del af sin arv, når hun fylder 21, hvorefter hun vil modtage yderligere udbetalinger, når hun fylder 25 og 30 år.

Houstons kuratorer, som inkluderer svigerinden Donna og broren Michael, kan desuden beslutte, om de vil tildele Bobbi Kristina penge til forskellige formål, herunder penge til uddannelse, til at købe et hus eller starte en forretning.   

Patricia Houston er blevet udnævnt som administrator af den afdøde sangerindes hus, og moren Cissy vil stå for testamentet, som blev underskrevet af sangerinden i 1993, omkring en måned inden hun fødte datteren Bobbi Kristina.      

ANNONCE