Nyhed

Christopher varmer op for Lionel Richie

Den unge sanger er supportnavn for den amerikanske sangskriver, når han gæster Danmark

Den nye, danske popstjerne Christopher varmer op for Lionel Richie i Forum Horsens den 4. december, når den berømte sanger og sangskriver giver sine første europæiske koncerter siden 2009 – næsten 25 år efter hans første soloshow fandt sted.

For et år siden debuterede Christopher med singlen "Against The Odds", og i 2012 har den unge sanger modtaget Årets Voice-pris samt en DMA for Årets Nytænker. Desuden har han givet koncerter på en række af sommerens festivaler og lavet shows i både Sverige, Norge og Finland.

Christopher har gjort sig bemærket herhjemme med hitsinglerne "Against The Odds", "Nothing In Common" og "Mine, Mine, Mine". Derudover kan han prale med fire millioner views på YouTube, millioner af streams på Spotify og over 54.000 likes på Facebook. Debutalbummet "Colours" udkom i marts og blev genudgivet den 12. november med en række nye sange.

Lionel Richie har i sin lange musikkarriere solgt mere end 100 millioner album, haft 22 top-10-hits, fem Grammyer, en Oscar for "Best Original Score", en Golden Globe og en lang række andre priser. Tidligere på året udsendte den amerikanske sangskriver sit tiende album "Tuskegee", som blev anmeldt til fem stjerner i GAFFA, hvor danske Rasmus Seebach blandt andet medvirkede i en duet.

Køb billet via GAFFA Live.

ANNONCE