Nyhed

David Gilmour udsender koncertfilm som app

Pink Floyd-ikonets "David Gilmour In Concert" kan nu købes til smartphones og tablets

Pink Floyds tidligere guitarist og sanger David Gilmour udsender showet "David Gilmour In Concert" som app. Koncerten blev oprindeligt udgivet på dvd, men nu er den altså tilgængelig som app til iPhone, iPad og iPod Touch – og bliver desuden snart tilgængelig i en Android-udgave. Det bliver første gang nogensinde, at alt indholdet fra en original dvd bliver lavet til en app, som også har ekstramateriale inkluderet.

I 2001 og 2002 spillede Pink Floyd-guitaristen og sangeren en række solokoncerter, hvor David Gilmour spillede flere sange kun med vokal og guitar, mens andre var med et band bestående af kontrabas, guitar, cello, trommer, et stort kor og den nu afdøde Michael Kamen på klaver og engelsk horn.

Optagelserne fra Gilmours koncerter blev udgivet som film i 2002, instrueret af den award-vindende David Mallet, og i 2012 genudgives showet med de nyeste teknologier som app præsenteret af The Pavement, EMI og David Gilmour.


"Vi arbejdede tæt sammen med David og hans hold på multi-format-projektet "Live In Gdánsk", og fulgte op på dette med dvd-menu-design til "Why Pink Floyd?"-kampagnen, så det var en glæde at kunne samle styrkerne igen og tage ledelsen på sådan et kvalitetsprogram," siger Andy Evans fra The Pavement.

Koncerten består af følgende sange:

- Shine On You Crazy Diamond (Part 1-5)


- Terrapin

- Fat Old Sun

- Coming Back To Life


- High Hopes

- Je Crois Entendre Encore

- Smile


- Wish You Were Here

- Comfortably Numb (featuring Robert Wyatt)

- Dimming Of The Day


- Shine On You Crazy Diamond (Parts 6-8)

- A Great Day For Freedom

- Hushabye Mountain


- Breakthrough (featuring Richard Wright)

- Comfortably Numb (featuring Bob Geldof)

ANNONCE