Nyhed

Freya vender tilbage til musikken

Den danske sangerinde som hittede med "Yellow Ladybird" i 1999 er tilbage med ny musik

Den danske sangerinde og sangskriver Freya hittede ved årtusindskiftet med sange som "Yellow Ladybird" og "Tiger". I de seneste år har Freya været tv-vært på MTV og VH1, men nu er hun klar til at udsende ny musik fra sit studie i Stockholm. På sin Facebook-side har sangerinden lagt fire nye sange op til gratis download, hvoraf en af sangene er et cover af Elvis Presleys "Blue Christmas", som der også hører en video med til.

"Hej. Jeg roder jo lidt med noget musik og arbejder på et nyt album. som ikke er færdig... men jeg er utålmodig – så her er et gratis download af nogle af sangene, jeg har arbejdet med + mit cover af 'Blue Christmas'," skriver Freya på sin Facebook-side.

Freya udgav sine to album "Tea With The Queen" fra 1999 og "Chasing My Tale" fra 2000 og fik en Danish Music Award 2001 som årets sangerinde. I 2003 udgav hun desuden albummet "Magnifying Glass" som sangerinde i gruppen Sparkler.


Julesangen "Blue Christmas" blev skrevet af Billy Hayes og Jay W. Johnson og blev første gang indspillet af Doye O'Dell i 1948 og blev siden genindspillet mange gange – blandt andet af Elvis Presley i 1957 og Beach Boys i 1964 – og nu er det så blevet Freyas tur til at give sit bud på juleklassikeren. 

Se videoen til Freyas julecover "Blue Christmas" her:


ANNONCE