Nyhed

MTV præsenterer Spanking New

Tv-stationen har premiere på et nyt program om ny musik i aften

Som vi gentagne gange har nævnt her på GAFFA.dk, så er Band Ane, The River Phoenix og The Fashion i øjeblikket på Spanking New Music Tour, der bringer dem rundt i landet indtil 25. maj.

Touren præsenteres af MTV, og i aften har stationen premiere på et nyt program med Freya som vært, der bærer navnet Spanking New.

I første afsnit af MTV's nye program er der verdenspremiere på to nye danske videoer – og danmarkspremiere på Björks nye video "Earth Intruders" fra hendes kommende album "Volta". De to danske videoer er "Like Knives" med førnævnte The Fashion, og "You Need Paths, To Draw Maps" med Veto-frontmanden Troels Abrahamsens soloprojekt I Know That You Know.


- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere de tre videoer for første gang på dansk TV. De passer rigtig godt til den profil, vi gerne vil have i programmet, som netop handler om ny og gerne nyskabende musik, siger Freya Clausen i en pressemeddelelse, hvor det også fremgår, at Spanking New vil sætte "fokus på ny og banebrydende musik. Formålet er at introducere nye navne, der kommer til at sætte morgendagens musikalske dagsorden".

De tre premierevideoer er ikke de eneste videoer i programmet, som kan ses for første gang på dansk tv. Der vil også være vidoer med navne som The Films, Feist, OK Go og Kings of Leon.

I første program møder Freya desuden The Fashion, Band Ane og The River Phoenix på VoxHall i Århus, som de besøgte 12. april i forbindelse med MTV Spanking New Music Tour.


MTV sender Spanking New hver tirsdag kl. 23.00, og programmet bliver genudsendt søndag eftermiddag kl. 14

ANNONCE