Nyhed

Jason Bonham vil indspille soloalbum

Søn af Led Zeppelins tidligere trommeslager vil lave stjernespækket album

Jason Bonham (nummer tre fra venstre på foto) har flere gange udfyldt trommeslager-skoene for sin far, John Bonham, der var Led Zeppelins faste trommeslager frem til sin død.

Nu drømmer sønnen om at lave sit eget album med en masse af de store stjerner, han har arbejdet med gennem årene.

Bonham udtaler i et interview med magasinet Classic Rock Revisted: "Jeg har altid gerne villet lave et album med halvdelen af alle dem, jeg har arbejdet med. Mennesker som Robert Plant, Paul Rodgers, Jeff Beck og Slash". Jason Bonham er nemlig en mand, der har arbejdet med rigtig mange store rockstjerner i løbet af sin karriere. I øjeblikket spiller han sammen med guitarist Joe Bonamassa, Glenn Hughes, der tidligere har været i Deep Purple og Derek Sherinian fra Dream Theater i bandet Black Country Communion, der opstod i 2009. De overvejer at tage på turné, men lige nu har Jason Bonham altså også andre ting i hovedet. 


"Jeg har arbejdet på nogle originale sange med det band, der laver Led Zeppelin Experience," fortæller Jason og refererer til det Led Zeppelin-coverband, som han har skabt i 2010 og turneret med i 2011. "Vi vil starte på at skrive som et originalt band og se, hvad der kan komme ud af det. Det vil være med en Zeppelin-agtig lyd, for det er, hvad de her fyre spiller – og det er der intet galt i". 

Jason Bonham har ikke sat noget tidsperspektiv på projektet, men GAFFA bringer naturligvis nyheder om Bonhams projekter, når de foreligger.

 


 

ANNONCE