Nyhed

Støjrockerne Ring Them Bells er ude med debutsingle

"I Ride Alone" er førstesinglen fra det danske bands kommende debut-ep

Støjrockbandet Ring Them Bells er klar med førstesinglen, "I Ride Alone" fra deres kommende debut-ep. For tiden forhandler gruppen de sidste, afsluttende ting med et amerikansk independent pladeselskab, inden ep'en kommer på gaden den 3. februar 2013 i Danmark og internationalt.

"Det er ekstremt fedt og befriende, og skal høres højt", udtalte radioværten Carsten Holm om bandets første sang "Technicolor", der blev lagt ud på Facebook først i 2012. Sangen blev spillet i P6-programmet Offbeat, og Politiken fulgte kort efter op med et stort interview.

"Med et hæsblæsende afsæt i støjrocken opbygger bandets fire medlemmer et lydbillede, hvor effektfulde riffs sættes i centrum sammen med læssevis af veldrejede melodier og forførende vokal. Der er tale om klassisk sangskrivning, hvor referencer til 60'er-soul og bluesrødder kombineres med syre og massiv larm", skrives der i pressemeddelelsen om musikken.


Igennem foråret og sommeren har Ring Them Bells spillet en lang række koncerter i Danmark, Norge og Sverige, ved Nordklang Festivalen i Schweiz og under Danmarks Grimmeste Festival. De fire bandmedlemmer har en fortid i forskellige succesfulde bands, heriblandt Wynona, Glorybox, Munch/Johnson, Campsite, Lampshade og As in RebekkaMaria. Medlemmerne er Johannes Nidam (vokal + guitar), Jan Johansen (guitar), Moogie Johnson (bas) og Johannes Dybkjær Andersson (trommer).

Se videoen til "I Ride Alone" her:


ANNONCE