Nyhed

Alberte på vej med album

"Ønskescenariet" er titlen på et nyt album fra sangerinden med børnesangene

Alberte Winding, som i mange år har været kendt for at synge børnesange, udsendte i 2011 voksenalbummet "Fjerde til Venstre", og nu kommer opfølgeren. Det nye album "Ønskescenariet" kommer på gaden den 12. november, og førstesinglen "Det er lørdag" bliver allerede spillet på DR's P4.

"Der hvor jeg er i livet, har jeg overstået eller opnået drømmen om familie, om arbejde, om traditionel tosomhed, og står et forvirrende sted med næsten grænseløs frihed. Jeg burde blive direktør for et eller andet, bruge min erfaring, eller rejse jorden rundt. Men mit ønskescenarie er stadig at spille musik. De musikere jeg har mødt de sidste ti år, har virkelig gjort mig glad for at synge; de er mit ønskescenarie. De er mine venner og kollegaer og familie, på en gang," fortæller Alberte.

På den nye plade har Alberte slået sig sammen med et ungt hold af musikere bestående af Tomas W. Raae, Andreas Fuglebæk og Dan Hvidfeldt Larsen.


For sit fjerde album "Fjerde Til Venstre" modtog Alberte Winding "Årets Danske Voxpopudgivelse" ved Danish Music Awards 2011. Albummet indeholdt blandt andet den populære sang "Min Klub Først", en duet med datteren Josefine, som blev et stort hit samme år i en anden version, indspillet med Alberte, Josefine Winding og Rosa Lux.

ANNONCE