Nyhed

Bryan Ferry udgiver jazz-album

Den engelske crooner genudgiver egne numre i instrumentale, jazzede udgaver

Den aldrende Bryan Ferry kan dette år fejre, at hans musikkarriere, både som Roxy Music-medlem og som solo-artist, har været i gang i 40 år. I den forbindelse udgiver han albummet "The Jazz Age", der er at finde i butikkerne den 26. november.

Albummet består af en række genindspilninger fra eget bagkatalog, denne gang indspillet i instrumentale 1920'er-inspirerede udgaver af The Bryan Ferry Orchestra.

Ferry lyttede selv meget til jazz i sine unge dage og har altid været fascineret af musikken fra 1920'erne, det musikårti, der senere kom til at gå under navnet "The Jazz Age". "Efter at have indspillet musik i 40 år, både i og uden for Roxy Music, tænkte jeg, at det kunne være interessant at arbejde med de gamle sange igen, ud fra en instrumental tilgang med rod i denne magiske periode," udtaler Ferry til stereoboard.com. 


Ferry udgav sit seneste studiealbum, "Olympia", tilbage i 2010. Det fire fire stjerner af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der blandt andet skrev: "Olympia har den overlegne lyd, som har gjort Bryan Ferry til et stilikon på linje med David Bowie. Manden er nemlig også kendt for at være en af verdens bedst klædte popstjerner. Det kræver musikken ligesom.".

 

ANNONCE