Nyhed

Local Heroes søger stadig supportbands

Bands kan stadig søge om at varme op for Turboweekend og The Eclectic Moniker

Hovednavnene til projektet Local Heroes, Turboweekend, The Eclectic Moniker og Lise Westzynthius, har udvalgt supportbands til størstedelen af deres turné. Men der er stadig mulighed for at tilmelde sig til de resterende 15 åbne koncerter, som blandt andet indeholder to spillejobs i Store Vega.

Local Heroes er et projekt, som arbejder på at opdage talenter i de lokale musikmiljøer, og at give disse talenter muligheder for at udvikle deres talent.

De tre hovednavne har hver lyttet til ti hovednavne for hvert spillested, og de har hver udvalgt deres lokale favoritter. Blandt Turboweekends favoritter er det midt-jyske band I'm All Ears (billedet), som skal spille koncerter på både VoxHall i Aarhus, Paletten i Viborg, Fængslet i Horsens og Fermaten i Herning:


"Faktisk synes vi så godt om det vi har hørt, at vi synes, vi ville give I'm All Ears en ekstra chance ved at invitere dem med på flere jobs i regionen. Det var en mulighed som vi aftalte med Local Heroes inden projektet startede, og som giver perfekt mening i dette tilfælde. Bandets medlemmer har desuden direkte tilknytning til både Viborg, Herning og Aarhus," fortæller Turboweekend om valget af supportband.

I Local Heroes kan man både tilmelde sit band til en koncert eller stemme på, hvem man gerne vil se som opvarmning. Det er blandt de ti bands med flest stemmer per spillested, som hovednavnene vælger ud fra.

Projektet er et samarbejde mellem Fender, Roland, Sennheiser, 4Sound, Hi-Fi Klubben, ORA og GAFFA. Tilmeldingen til Local Heroes lukker den 15. oktober.


Læs mere om projektet, og om hvordan man tilmelder sig på localheroes.dk.

 

ANNONCE