Nyhed

Lyt til Roskilde-koncerter på P6 Beat

Sneums Garage sender koncertoptagelser fra sommerens festival

Radioprogrammet "Sneums Garage" bliver hver lørdag og søndag fra 16 til 18 sendt på den digitale DR-kanal P6 Beat, og de kommende søndag præsenterer programmet koncertoptagelser fra sommerens Roskilde Festival.

På søndag den 7. oktober sendes koncerten med den svenske elektropopduo Niki And The Dove (billedet), og de efterfølgende uger er der mulighed for at lytte til koncerterne med det engelske rockband The Vaccines, rapperen YelaWolf og den svenske sangskriver Jonathan Johansson.

Alle koncerterne kan genhøres i 30 dage efter første udsendelse på Sneums Garages platform, hvor man allerede nu kan høre Roskilde-koncerten med den amerikanske soulrockgruppe Alabama Shakes. Senere i år sender tv-kanalen DR K blandt andet koncerterne med Jack White og Janelle Monaé.


DR's digitale, alternative musikkanal, P6 Beat, modtog i december sidste år GAFFA-Prisen "Årets skulderklap" med følgende begrundelse:

"Årets Skulderklap er GAFFAs pris til en aktør, som har gjort en ekstraordinær indsats inden for musiklivet det forgangne år. Prismodtageren vælges af GAFFAs redaktion. Årets vinder er radiokanalen P6 Beat, for at have gjort en ekstraordinær indsats for musiklivet i år ved at lave en musikkanal for alle, der nyder toner, som ikke nødvendigvis banker til tops på hitlisterne og ved at levere grundig, dybdegående og kritisk musikjournalistik."

ANNONCE