Nyhed

Marie Key er Ugens Uundgåelige

Første single fra det kommende album hitter på P3

Den danske singer-songwriter Marie Key er på vej med sit kommende andet soloalbum "De Her Dage", som er på gaden den 29. oktober. For tiden hitter hun med albummets førstesingle, "Uopnåelig", som fra i dag er Ugens Uundgåelige på P3.  

"Den handler om den form for forelskelse, hvor man fanges af en person, der giver en nok til, at man drømmer og længes, men aldrig nok til, at man føler sig sikker," fortæller Marie Key om den nye single.

Det kommende album "De Her Dage" er udviklet sammen med produceren Andreas "Maskinen" Sommer, og vil både indeholde sange med tempo og attitude og mere stille numre.

Marie Keys første soloalbum "I Byen Igen" udkom i august 2011, hvor det modtog fire stjerner i GAFFA, og anmelder Jan Opstrup Poulsen skrev: "Der er tale om kuldslåede elektroniske klange, der nænsomt pakker Marie Keys undertrykte desperation ind. Den kølige distance står knejsende i de flot aftrykte melodier, der aldrig står stille, men langsomt tripper af sted i en flydende bevægelse."

"I Byen Igen" indeholdt blandt andet singlen "Se Nu Herhen", som var med til at nominere Marie Key til P3 Gulds hovedpris.

Før solokarrieren udgav Marie Key to album i forgrunden for Marie Key Band, "Udtales ['kæj)" i 2006 og "Hver Sin Vej" i 2008.

.

ANNONCE