Nyhed

Bob Dylan topper hitlisten

Onkel Bobs nye album stryger direkte ind på førstepladsen

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. I denne uge er Bob Dylan gået direkte ind på førstepladsen på albumhitlisten med sit nye album "Tempest". Derudover er der ikke de store nyheder i toppen af listen, hvor sidste uges top 3 med Tina Dickow, Mark Knopfler og Hansi Hinterseer har gjort plads til Bob Dylan og dermed er rykket en plads nedad.

Til gengæld finder vi tre andre nye navne i albumhitlistens top 10, hvor de britiske The xx har sneget sig ind på en femteplads med deres nye album "The Coexist", der udkom den 10. september, mens The Raveonettes og Savage Rose er landet på henholdsvis en syvende- og ottendeplads med deres nye album, "Observator" og "Love And Freedom".

Rasmus Seebach topper stadig, når det kommer til antal uger på listen med hans "Mer' End Kærlighed", der indtil videre har haft 48 uger i Top 10. Dog har albummet taget sig en gevaldig tur ned ad bakke, sammenlignet med sidste uges fjerdeplads, og den danske sanger må denne uge tage til takke med en niendeplads.


Tracklistens nummer et i denne uge er endnu engang koreanske PSY og "Gangnam Style", mens streaminghitlisten på femte uge toppes af L.O.C. og "Helt Min Egen".

Den såkaldte bit-album-hitliste, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har stadig Tina Dickow som etter. Status quo gælder den tilsvarende trackliste for enkeltnumre, hvor Alina Devecerski og "Flytta På Dej" endnu engang topper listen.

Se alle de officielle danske hitlister her.


ANNONCE