Nyhed

Charles Manson udsender nyt album

"Just Fucking Around" er titlen på et nyt album med kultlederen og massemorderen

Musiksiden nme.com kan fortælle, at den morddømte musiker Charles Manson har udsendt en ny plade med hjælp fra Los Angeles-produceren Manuel Vasquez, der skaffede penge til pladen gennem crowd funding-sitet Kickstarter.com. Albummet har fået titlen "Juck Fucking Around", og første oplag er udkommet i 500 kopier.

Charles Manson var involveret i en række mord i Los Angeles i 1969, som leder af kulten The Manson Family. Han har siden da siddet indespærret for sine forbrydelser, idømt fængsel på livstid for at have beordret syv mord på blandt andre den højgravide skuespillerinde Sharon Tate. Manson deltog ikke selv i udførelsen af mordene. Produceren af det nye album, Mauel Vasquez, har fået tilsendt hade-mails og mødt vrede over, at Manson skulle have lov til at udgive en plade og eventuelt tjene penge på den. Vasquez har dog fortalt, at han ikke tror, der er en chance for, at et massepublikum vil kunne lide Mansons plade.

Materialet på pladen stammer fra optagelser, Manson lavede i 1980'erne, mens han var indlagt på California Medical Facility i Vacaville. Ifølge Vasquez sælger albummet meget hurtigt, og han har udtalt, at han bliver nødt til at få trykt et ekstra oplag.


I 1960'erne var Charles Manson meget inspireret af The Beatles og især sangen "Helter Skelter". Han brugte sangtitlen til at beskrive en apokalyptisk racekrig, som han beskrev i sin egen version af sangteksten. Berømte musikere har tidligere lavet cover-versioner af Charles Mansons sange – heriblandt Guns N'Roses, White Zombie og Marilyn Manson – der har taget anden halvdel af sit kunstnernavn fra netop Charles Manson. 

Charles Manson har 12 gange søgt om prøveløsladelse, og hans ansøgning er hver gang blevet afvist, senest i april i år.

ANNONCE