Nyhed

Dicte medvirker i ny musikvideo

"Toppen af Poppen"-sangerinden medvirker i video fra The Miracles

Den danske sangerinde Dicte fylder hver tirsdag mange danskeres tv-skærme, når hun medvirker i TV2-programmet "Toppen af Poppen". Nu er hun aktuel i en ny video med titlen "If You Can't Say Stop". Videoen er lavet af Peder Pedersen, som også står bag videoer af blandt andet The Raveonettes, Veto og Aqua, og sangen er produceret af duoen The Miracles, der også har stået bag hittet "Everyday" featuring Kendra Lou fra 2010.

"Det moderne menneske synes at kunne og skulle tage stilling til alt, og derfor ender vi tit grænseløse og grænsesøgende. Vi siger 'ja', når et 'nej' ville have tjent os bedst, og 'nej' når et 'ja' ville have fået os til at hvile i os selv. I spændet mellem disse poler føler vi os indimellem fanget. Alle de valg, men er der reelt en udgang? Vil det ende som det gamle citat 'Alting var bedre i gamle dage, undtagen gamle dage'? Det er det, denne sang handler om," fortæller Dicte om sangen.

Ved siden af Dicte kan man på nummeret finde den dansk-ugandiske rapper Peacefull James, der både har været udvalgt til P3's KarriereKanonen og har været gæsterapper for det danske hip-hop/soul-kollektiv Dafuniks og Balkanbandet Tako Lako.


The Miracles består af Anders Peter Andreasen (Povo) og Thomas Hass (The Society), der på hver deres måde har erfaring med dansk jazz, og nu har de to musikere kastet sig over popproducerrollen med The Miracles.

Se videoen her.

ANNONCE