Nyhed

Guide: 13 rigtige koncertoplevelser i efteråret – udland

Det kommende efterår er fyldt med spændende koncerter – vi anbefaler 13

Vi har lige slået hul på september og dermed sagt farvel og tak til sommeren og festivalsæsonen. Men fortvivl ikke over, at vi nu går mod koldere og mørkere tider. Det betyder også, at der er masser af indendørs koncerter, og der er nok at glæde sig til. I den anledning giver GAFFA dig en guide til en række af efterårets mest interessante koncerter med udenlandske navne. Vi tør godt love, at her er noget for enhver smag, så lyt og læs dig endelig frem til dine efterårsfavoritter her. Der er i skrivende stund ledige billetter til alle koncerter.

Fatboy Slim, Tap1, København, 8. september

Fatboy Slim er en af verdens største dj's. Han har ry for at fyre op under de vildeste strandfester og kæmpe shows, og som producer har han et bagkatalog, som stort set alle mennesker mellem 15-55 år på et eller andet tidspunkt i deres liv har stiftet bekendtskab med – uanset om de vidste det eller ej.


Køb billetter til Fatboy Slim via GAFFA Live.

Cold Specks, Atlas, Aarhus 4. oktober og Store Vega, København 5. oktober

Den 24-årige, canadiske sangerinde Cold Specks alias Al Spx betegner selv sin musik som "Doom Soul", som nok bedst kan beskrives som en blanding af underspillet blues, folk og soul krydret med hendes imponerende, vidtfavnende vokal.


Køb billetter til Cold Specks via GAFFA Live.

Grizzly Bear, Falconer Salen, København, 28. oktober

Grizzly Bear har indtil nu udgivet tre studiealbum – som alle blev tildelt fem stjerner af GAFFAs anmeldere. Det seneste album "Veckatimest" fra 2009 blev ledsaget af følgende ord fra GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez: "Som lytter støder man både på en Flaming Lipsk-charme og en Brian Wilsonsk gennemtænkthed i melodier og udtryk, men først og fremmest er gråbjørnene fra Brooklyn helt deres egne, og gudskelov for det."


Køb billetter til Grizzly Bear via GAFFA Live.

Sensation, Parken, København, 3. november

Det er nu femte gang, at man har mulighed for at klæde sig helt i hvidt og tage med til en verdensomspændende fest. Sensation lægger i samarbejde med Smirnoff vejen forbi Parken den 3. november, og denne gang er undertitlen "Source Of Light."


Køb billetter til Sensation via GAFFA Live.

Jennifer Lopez, Forum, København, 3. november

Den amerikanske sangerinde og skuespillerinde med mere Jennifer Lopez kommer for første gang til Danmark, når hun giver koncert i Forum lørdag 3. november. Ifølge koncertarrangøren ICO kan man i Forum forvente at høre en perlerække af Lopez' allerstørste hits samt nyt materiale, der indeholder flere latin-rytmer end tidligere udgivelser såvel som flere elementer fra house-genren.


Køb billetter til J-Lo via GAFFA Live.

Bon Iver, Forum, København, 4. november

Anmelderroste Bon Iver med sanger, guitarist og sangskriver Justin Vernon i front kunne opleves på sommerens Roskilde Festival, og søndag den 4. november vender de tilbage til Danmark, denne gang til Forum i København.


Køb billetter til Bon Iver via GAFFA Live.

Band of Horses, Falconer Salen, København, 11. november

Den 17. september udkommer Band of Horses' fjerde album med titlen "Mirage Rock", og i forbindelse med albumudgivelsen besøger gruppen Danmark. Det er nærmere bestemt Falconer Salen i København, der får glæde af kvintetten, som kommer forbi den 11. november i år.


Køb billetter til Band of Horses via GAFFA Live.

Gossip, Vega, København, 15. november

Det amerikanske band med den karismatiske frontfigur Beth Ditto flankeret af Brace Paine og Hannah Billie lægger igen vejen forbi dansk grund, hvor de giver koncert i Store Vega den 15. november.


Køb billetter til Gossip via GAFFA Live.

Father John Misty, Pumpehuset, København, 16. november

Josh Tillman er nok bedst kendt som nu tidligere trommeslager i Seattle-bandet Fleet Foxes, men har siden 2005 også udgivet plader under eget navn. Når han den 16. november besøger Pumpehuset, bliver det under aliaset Father John Misty – et navn som for første gang stod på pladecoveret af udgivelsen "Fear Fun" fra april i år.


Køb billetter til Father John Misty via GAFFA Live.

Gotye, Falconer Salen, København, 21. november (billedet)

Han har haft et kæmpehit over store dele af verden med "Somebody That I Used To Know", og nu kommer han så til Danmark for første gang. Vi taler, skulle man være i tvivl, om den belgisk-australske multiinstrumentalist og sanger Wouter De Backer, bedre kendt som Gotye, som indtager Falconer Salen på Frederiksberg onsdag den 21. november.


Køb billetter til Gotye via GAFFA Live.

Rufus Wainwright, Værket, Randers, 29. november

Den canadiske sanger Rufus Wainwright er en hyppig gæst i Danmark. I april i år spillede han i Falconer Salen i København, og nu vender han tilbage til Danmark, denne gang Randers, nærmere betegnet Værket torsdag den 29. november.


Køb billetter til Rufus Wainwright via GAFFA Live.

Marilyn Manson & Rob Zombie, Valby Hallen, København, 6. december

Til efteråret kan man glæde sig til en helt speciel rockoplevelse, når Marilyn Manson og Rob Zombie sammen tager på turné med start i USA og derefter Europa. Den 6. december er de to herrer så klar til at indtage Valby Hallen, hvor der venter publikum alskens udskejelser, teater, skræmmende billeder og et massivt angreb mod alle sanser.


Køb billetter til Marilyn Manson & Rob Zombie via GAFFA Live.

Muse, Malmö Arena, 7. december

Muses sjette studiealbum er på gaden 1. oktober med titlen "The 2nd Law". Gruppen bakker det nye album op med en turné, der desværre går uden om Danmark, men besøger vores naboer i Malmö 7. december.


Køb billetter til Muse på Ticnet.se

ANNONCE