Nyhed

Guide: 13 rigtige til en musikalsk superweekend

Weekenden er over os, og hvad skal man så lave? Vi giver dig 13 bud på spændende musikalske oplevelser over hele landet.

Weekenden nærmer sig med hastige skridt, og vanen tro giver GAFFA dig en guide over spændende musikalske arrangementer de næste par dage. Udendørs-koncerterne synger på sidste vers her ved indgangen til efteråret, men er dog ikke helt forbi, og samtidig er der for alvor begyndt at komme gang i indendørs-arrangementerne efter en mere stille periode hen over sommeren. Vi har fundet 13 arrangementer, som der i skrivende stund alle er ledige billetter til. Rigtig god weekend!

Fredag d. 7. september

København:


Fredagsrock med Mike Sheridan, Tivoli, kl. 22

Vidunderbarnet Mike Sheridan udgav tidligere i år albummet "Ved Første Øjekast", hvor GAFFAs Jesper Buhl kvitterede med 5 ud af 6 stjerner og ordene: "Mike Sheridan har haft modet til at søge længere ud end før. Det kan man høre i valget af instrumenter og lyde, hvor blandt andet violin, guitar, en analog Buchla modul-synth, et kammerkor og et ultra-sjældent glas-orgel har haft en rolle at spille." Til Fredagsrock medbringer han gæstemusikere og solister.

DM i Mix 2012, Vega, kl. 21


For 27. år i streg skal Danmarks bedste dj findes, og det sker naturligvis ved en vaskægte dyst i Lille Vega, hvor sidste års vinder, DJ Graded, får mulighed for at forsvare sin ærefulde titel. Publikum kan også glæde sig til at opleve DJ Static fremføre sit spritnye, hitlistetoppende album, "Rolig Under Pres".

Students Only!-fest 2012, Den Sorte Diamant, kl. 19.30

For fjerde år i træk inviteterer Students Only! studerende og deres venner til fest i Den Sorte Diamant, hvor blandt andre Rangleklods, Linkoban og Michael Møller optræder live. Det overordnede tema er "forførelse", og der vil være indslag med musik, visuals, dans og poesi.


Aarhus:

EaggerStunn, Train, kl. 22

For et par måneder siden udkom duoen EaggerStunns debutalbum, "Amagedion", som blandt andet indeholder de to store sommerhits "Du kan løbe" og "Kugledans". Hitsene kan nu høres live, når EaggerStunn drager ud på landevejene – blandt andet forbi aarhusianske Train.


Nelson Can + support Bunker, Radar, kl. 20

Nelson Can er en pigepunk/pop-trio, som tidligere gik under navnet Niels På Dåse, hvor medlemmerne var de samme, men instrumenteringen en anden. I januar debuterede de med en selvbetitlet ep på pladeselskabet 10.000 Records, og i juli optrådte de på Roskilde Festivals Pavillon Junior-scene.

Herning:


Ida Gard + support: Pil & Liv, Fermaten, kl. 21 (Ida Gard spiller også koncert lørdag i Frederikshavn)

Den talentfulde sangerinde Ida Gard udsendte sidste år i november sit debutalbum, "Knees, Feets & the Parts We Don't Speak Of". Nu er Ida og hendes band draget på turné for at give koncerter rundt omkring i det ganske land, hvor weekendens første stop er Fermaten i Herning.

Lørdag d. 8. september


København:

Fatboy Slim - Support: Den Sorte Skole, Tap1, kl. 21 (billedet)

Fatboy Slim er en af verdens største dj's. Han har ry for at fyre op under de vildeste strandfester og kæmpe shows, og som producer har han et bagkatalog, som stort set alle mennesker mellem 15-55 år på et eller andet tidspunkt i deres liv har stiftet bekendtskab med – uanset om de vidste det eller ej.


Stairway Festival, Kulturstationen Vanløse, kl. 14

Det er to år siden, at Stairway Festival for første gang så dagens lys i Vanløse, og nu er Kulturstationen Vanløse igen gået sammen med kulturelle kræfter fra bydelen og kan præsentere et program, som igen i år består af upcoming og knap så upcoming bands i Danmark. Årets helt store trækplaster er reggae-dancehall-darlingen Shaka Loveless.

Aarhus:


"I Love Live Concerts": Asbjørn + Lydmor, Atlas, 21.30

I forbindelse med Aarhus Festuge har Adidas og Fonden VoxHall stablet kampagnen "I Love Live Concerts" på benene. En kærlighedskampagne, hvis fineste formål først og fremmest er at hylde live-musikken. Som afslutning inviterer de til gratis koncert med Asbjørn og Lydmor på Atlas, så hvis du står og mangler en gratis afslutning på ugens festivitas, så kunne det være en mulighed.

Herning:


Nikolaj Nørlund, Fermaten, kl. 21

Nikolaj Nørlund kan blandt andet skrive sanger, sangskriver, tekstforfatter, producer og pladeselskabsejer på cv'et. Nørlund er lige nu aktuel med albummet "Alt Sammen, Lige Nu", som er blevet til i et tæt samarbejde med Christian Hjelm fra Figurines.

Ringsted:


Flødeklinikken, Metromusik, kl. 21

Den aarhusianske septet, Flødeklinikken, er et fremadstormende navn inden for dansk musik. Musikken er en skæg blanding af hiphop og reggae krydret med rockmusik, og den er meget varieret i sit kunstneriske udtryk.

Horsens:


Klumben & Raske Penge, Kulisselageret, kl. 22

Dancehall-makkerparret har sommeren igennem floreret i radioen med hits som "Faxe Kondi" og "Rundt". De rapper om livet i hjembyen København, og når de nu sammen drager på turné dette efterår, er der med garanti lagt op til en dancehallfest. Med sig har de backupbandet 80'erne, som er klar til at levere digital dancehallsound til hele Danmark.

Vordingborg:


Kura, Stars, kl. 21

Vulkanøen møder København og sød electronica opstår. Den dansk-islandske trio Kúra forener rock'et electronica med dub-elementer tilsat en graciøs vokal, der boltrer sig i et velproduceret melodisk univers. Efter koncerten med Kúra er der dj-sæt med Anders Trentemøller og Kasper Bjørke.

ANNONCE