Nyhed

Guide: Verdens klammeste bandnavne

Suspekts Orgi-E er aktuel med albummet ”Klamfyr” – og vi kigger på klamme bandnavne

Suspekt-rapperen Orgi-E er aktuel med sit første soloalbum, "Klamfyr", der er på gaden mandag den 17. september. I den anledning har vi taget et kig på en række af de klammeste bandnavne gennem tiden. Vi skal advare mod anstødelige navne, ditto billeder og svingende lyd- og billedkvalitet på nedenstående klip. Rigtig god fornøjelse!

Se også et galleri med de klamme bandnavne i GAFFAs gallerisektion.

Anal Cunt


Det amerikanske grindcore-band Anal Cunt går også under navnet A.C. og nåede at udgive otte studiealbum, inden frontfiguren Seth Putnam døde af et formodet hjerteanfald i 2011. Bemærk nedenstående filmklip, hvor bandet giver den gas trods et meget sparsomt publikum, og senere begynder at skælde samme publikum ud.

 


Black Market Baby

Det amerikanske hardcore punkband fra Washington debuterede i 1983 med lp'en "Senseless Offerings". I 1986 var bandet klar med en opfølger, men kunne ikke finde et pladeselskab, der ville udgive den, og Black Market Baby blev derfor opløst.


 

Bloodcum

Bloodcum er et amerikansk metalband, der blev dannet i 1986. De udgav en række demoer og også et enkelt studiealbum, "Death by a Clothes Hanger" i 1988, inden de splittede op.


 

Butthole Surfers


Det amerikanske punkrockband Butthole Surfers har med en del medlemsudskiftninger været aktive helt fra debuten "Psychic… Powerless… Another Man's Sac" i 1983 frem til deres ottende studiealbum,  "Weird Revolution" i 2001. Så sent som sidste år optrådte bandet med 12 shows i det vestlige USA og Canada.

 


Complicated Universal Cum

Soloprojekt for Frederik Valentin, guitarist i Odense-bandet Rock Hard Power Spray. Complicated Universal Cum debuterede i 2010 med et selvbetitlet album og udgav i år hele to album på én gang, "Hello Exit Harmony" og "Before F after C".


 

Crotchduster

Dette amerikanske death metal-band blev dannet i 2003 og udgav året efter deres første og hidtil eneste studiealbum, "Big Fat Box of Shit". "Crotchduster" er et sideprojekt for guitaristen Jason Suecof, der ellers er kendt som guitarist i death metal- bandet Capharnaum.


 

The Cumshots


Dette norske metalband fik en del omtale, da de på Quartfestivalen i Norge i 2004 inviterede et par op på scenen for at dyrke sex under deres koncert. Parret var medlemmer af den alternative miljøorganisation Fuck For Forest.

 

The Fartz


ong>

Det hardcore punkband The Fartz blev skabt i Seattle tilbage i 1981. Der har været et par udskiftninger i bandet, men vokalisten Blaine Cook (også kaldet Blaine Fart) har været med hele vejen sammen med Steve Fart på bas og Loud Fart på trommer.

 

Fecal Mat


ter

Fecal Matter var et amerikansk punkrockband, der var aktiv i en kort periode i 1985-1986. Det var Nirvana-forsangeren Kurt Cobain, der sammen med Greg Hokanson og Dale Crover dannede bandet. De nåede at indspille en enkelt demo, men uoverensstemmelser i bandet gjorde, at de gik fra hinanden. Cobain tog demoen under armen og spillede den for Krist Novoselic, og de første spadestik til Nirvana var hermed taget.


">

 

Joy Division

Det engelske postpunkband blev d


annet i 1976 og gik tidligere under navnene Warsaw og Stiff Kittens. De endte dog med at ændre navn til Joy Division, med henvisning til bogen "The House of Dolls" fra 1955, hvor en gruppe jødiske kvinder i en kz-lejr bliver tvunget til at arbejde som sexslaver for nazisterne under navnet Joy Division. 

 

Orgi-E


Suspekt-rapperen med den beskidte mund er aktuel med sit første soloalbum, "Klamfyr". Orgi-E har allerede vakt en del opmærksomhed med singleforløberen "Singlepik", en hyldest til singlelivets glæder.

 

Pissing Razors

Pissing Razors var et groove-metalband, der eksisterede fra midt-90'erne og frem til opsplitningen i 2004 og udgav i alt seks studiealbum. De blev i sin tid dannet under navnet Back Door Cyclops, som de ændrede til Pissing Razors, da de gerne ville forsvare et mere råt vokaludtryk.

 

Rotting Christ 

Rotting Christ er et stadig aktuelt, græsk metalband, der blev dannet tilbage i 1987. Der har været en del udskiftninger gennem tiden, og i dag er det således kun brødrene Sakis Tolis og Themis Tolis, der er originale medlemmer.

 

Sliced Pimples

Dansk metalband fra Odense. Gruppen blev dannet i 1987 og udgav studiealbummene "Brains Condemned to Serious Laughter" (1988) og "Fuckin' Serious Guess Why…?" (1989), inden de gik i opløsning.

ANNONCE